Veste mare de la prima soție a lui Dinu Patriciu! Mihaela a devenit bunică FOTO

Mihaela Lăzăroiu are un băiat, Gregoire, care a devenit recent tată.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Anul trecut, în vară, Mihaela Lăzăroiu, prima soție a lui Dinu Patriciu, și-a însurat fiul. Fostă studentă la Arhitectură, la fel ca Patriciu, Mihaela (65 de ani) s-a măritat cu viitorul magnat la începutul anilor 70, dar s-a despărțit repede de afacerist. Dacă Patriciu a mai bifat două căsnicii până la decesul său, survenit în august 2014, Mihaela s-a mai căsătorit o dată, cu scriitorul Bujor Nedelcovici, alături de care s-a stabilit în Franța. 

Citeste si: Cea mai bogată româncă a pierdut peste un miliard de euro! Veronica Guşă de Drăgan are nevoie de bani, astfel că a vândut un teren cu 4 milioane de euro!

Citeste si: Blocul de birouri al lui Dinu Patriciu a fost scos la vânzare pentru 10 milioane de euro! Afaceristul decedat în 2014 a lăsat active imobiliare de 100 milioane de euro în România!

Mihaela Lăzăroiu și Bujor Nedelcovici au un fiu, Gregoire, care s-a însurat în vara lui 2018 cu iubita sa franțuzoaică, după care a plecat să lucreze o perioadă în Statele Unite, la New York. De câteva luni, prima soție a lui Dinu Patriciu a devenit și bunică, Mihaela adorându-și nepotul, alături de care petrece cât mai mult timp. 

fara descriere

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate