Veste uriașă în showbiz-ul românesc! A devenit mamă pentru prima dată

O cunoscută artistă a devenit mamă pentru prima dată. Aceasta a postat și prima imagine cu bebelușul.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


O cunoscută artistă și soțul său trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor, după ce au devenit părinți.  Dalma Kovacs a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, după ani de zile în care și-a dorit să devină mamă.

„Dumnezeu ne-a dat o pasiune nouă: Patrik”, a notat artista în dreptul primei fotografii cu bebelșul său.

Dalma a încercat ani de zile să aibă un copil

Bucuria este cu atât mai mare cu cât ani de zile a încercat să aibă un copil, iar anul trecut s-a întâmplat minunea.

Citeste si: Răzvan Ciobanu s-ar fi sinucis! După trei săptămâni, o ipoteză șochează: ”Nu mai era el, părea pe altă lume”

Citeste si: Imaginile dezastrului, după ploile abundente! Zeci de locuințe distruse de apă

Citeste si: Diana de la Insulă, mesaj către Alexandra Diaconescu, fosta iubită a lui Aurel: ”O să-i cer iertare”

Dalma este cunoscută pentru faptul că participat de mai multe ori la selecția concursului Eurovision precum și pentru că a fost cooptată în echipa „Divertis”. De asemenea, aceasta și-a împrumutat vocea în desenul animat „Frozen”.

„Eu sunt brașoveancă, dar până acum nu am stat la Brașov, am stat la București. De câteva zile m-am mutat înapoi la Brașov, pentru că sunt însărcinată. Nu știu ce o să fie. Am fost zilele trecute la doamna doctor și nu a putut să-mi spună. Nu se vede, se ascunde. Mi-a zis că este la fel de agitat ca mine.

Dacă l-ai fi văzut cum se întorcea, făcea hip-hop. Este primul bebeluș, da. Am așteptat mult timp să am un bebe și până la urmă a venit când m-am băgat într-un proiect cu copii, muzică pentru copii.

E un remediu bun. Așadar, femeile care vor copii ar trebui să intre într-un proiect cu copii sau să se ocupe de copii, să găsească ceva acolo, să fie printre ei. E bine că am și cântece de leagăn, pe canalul meu de YouTube, Planeta veselă, găsiți melodii. Vreau să cânt până în luna a noua, după… nu știu. Eu nu sunt angajată, eu sunt șeful meu, cânt până pot, dar nu cred că o să stau pe-acasă”, spunea Dalma, la scurt timp după ce a aflat despre minunea din viața sa.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate