Răzvan Ciobanu s-ar fi sinucis! După trei săptămâni, o ipoteză șochează: ”Nu mai era el, părea pe altă lume”

Ipoteza-șoc conform căreia Răzvan Ciobanu s-ar fi sinucis este din ce în ce mai abordată de persoanele din jur.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Cea de-a treia ipoteză ar fi că designerul Răzvan Ciobanu s-ar fi sinucis. Mai multe persoane apropiate au povestit faptul că au existat momente când creatorul de modă a încercat să își ia viața.

În momentul de față, nu există reacții oficiale ale anchetatorilor, că designerul Răzvan Ciobanu s-ar fi sinucis, însă există multe speculații în această direcție.

Așa cum s-a vorbit încă de la început, în cazul morții creatorului de modă Răzvan Ciobanu s-au luat în considerare trei ipoteze: sinuciderea, crima și accidentul.

Apropiații lui Răzvan Ciobanu, însă, consideră că el s-ar fi sinucis.

Citeste si: Imaginile dezastrului, după ploile abundente! Zeci de locuințe distruse de apă

Citeste si: Actorul Bebe Cotimanis a jucat cu iubita și cu fiica acesteia pe o scenă în Canada FOTO

Citeste si: Fiica lui Sile Cămătaru s-a împăcat cu soţul de care se separase! Rebecca a anunţat că va fi împreună pentru totdeauna cu Ninel!

„Îmi zicea că nu mănâncă, că nu a mâncat de trei zile. El spunea că nu mai vrea să mai trăiească, dar în mod conştient nu ştiu dacă ar fi făcut acest lucru. El a spus la un moment dat că a încercat să se sinucidă“, a spus o apropiată pentru un post tv.

„Puţini ştiu că designerul a încercat să termine socotelile cu viaţa anul trecut. Ne spunea că el nu mai poate supravieţui aşa, cu datorii şi fără dragoste“, a mai spus un amic al designerului.

„Nu mai era el, părea pe altă lume şi nici nu mai încerca să se schimbe“, au spus apropiații în exclusivitate pentru WOWBiz.ro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate