Vestea tristă de astăzi! S-a stins la 102 ani! Anunțul a apărut pe pagina de Facebook a lui Mihai Șora

Géza Kornis, coleg de liceu cu Mihai Șora, s-a stins din viață la vârsta de 102 ani. Anunțul trist a fost făcut de Mihai Șora, pe pagina acestuia de Facebook.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

"Vestea tristă de astăzi…
S-a dus și colegul meu Géza…
Plănuiam să ne revedem la Timișoara, peste doar câteva zile, la sărbătoarea Liceului nostru.

Dumnezeu să-l odihnească pe Géza.
A fost un om bun, de toată isprava.

Mihai Șora
26 septembrie 2019", a scris pe pagina de Facebook Mihai Șora, și el în vârstă de 102 ani.

"Alaltăieri, în 24 septembrie, a plecat dintre noi un mare timișorean: Géza Kornis, în vârstă de 102 ani. A supraviețuit lagărului de concentrare și a rămas totuși un iubitor de oameni, plin de optimism, curiozitate și umor, până la sfârșit. Nu de mult am discutat cu el despre cum putem face să ajungă la centenarul liceului Loga și să-l revadă pe colegul său, Mihai ȘORA. Nici la 102 ani nu încetase să își dorească lucruri cu ardoare.

A fost o onoare să-l cunosc și să împart dragostea mea pentru Timișoara cu el. Îmi va rămâne mereu inspirație și model. Îi datorăm lui, ca martor al răului suprem, să nu uităm unde poate duce ura, dar exemplul lui ne și amintește că nu există niciodată o scuză să nu iubim.

Mulțumesc, Géza", a fost un alt mesaj publicat pe Facebook despre moartea lui Géza Kornis. Mesajul a apărut pe pagina de Facebook a politicianului USR Dominic Samuel Fritz.

Citeste si: Un nou deces cutremură lumea sportului! A murit la numai 24 de ani

Citeste si: Accident mortal în Lugoj! Un polițist s-a urcat beat la volan și a intrat în plin într-un autotren! Colegii cred că a vrut să se sinucidă

Citeste si: Doliu în lumea televiziunii din România! Celebrul prezentator Ionel Cristea a murit

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate