Vești despre Mihai Constantinescu! Cum se mai simte artistul

Noi vești despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu.

Distribuie pe:

fara descriere

Au apărut vești noi despre starea de sănătate a îndrăgitului artist Mihai Constantinescu, care se află încă internat în Spitalul Floreasca.

Veștile nu sunt tocmai bune, căci deja au trecut foarte multe luni de când Mihai Constantinescu se află în comă. Artistul încă nu și-a revenit după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Citeste si: Anca Serea, mărturisiri incredibile în timpul nașterii celui de-al șaselea copil: ”Am aflat o veste șocantă”

Citeste si: Alertă în Eforie! Un bărbat a murit înecat

Tratament neconvențional pentru Mihai Constantinescu

Medicii care îl îngrijesc pe Mihai Constantinescu vor să aplice pe acesta un tratament cu totul neconvențional. Mihai Constantinescu ar putea fi vindecat cu propria muzică, speră medicii care îl îngijesc pe artistul aflat de 3 luni în comă. Aceștia vor să înregistreze cântecele de suflet ale lui Mihai Constantinescu pe un dispozitiv, alături de câteva vorbve din partea celor apropiați și să i le pună artistului la căști. Dezvăluirea a fost făcută de Monica Pop, care l-a vizitat weekendul trecut pe Mihai Constantinescu la ”urgență”.

Citeste si: Cu cine a vorbit Luiza Melencu pentru ultima dată, înainte de a dispărea! Dezvăluiri cutremurătoare

”Vreau să vă spun un lucru care mi se pare frumos. Când am plecat de acolo m-am întâlnit cu o colegă de specialitate ORL, care a spus un lucru: că ea sugerează – așa de tare mi-a plăcut lucrul ăsta și chiar i-am spus Simonei (soția lui Mihai Constantinescu n.r.) să facă cât se poate de repede – să-i înregistreze cântecele lui preferate pe un mp3. Și cântecele comune și un text din partea ei și a câtorva apropiați și să i-l pună tot timpul în urechi. El aude foarte clar, asta este sigur. Sunt convinsă că lucrul ăsta îl poate ajuta. Mi s-a părut un lucru atât de frumos și de perspectivă, care îl poate ajuta. Din punct de vedere al creierului, lucrurile astea se pot stimula. Fără doar și poate, el are în creier și focare pozitive, focare bune. Astea trebuie stimulate”, a declarat Monica Pop la Antena 3.

Citește continuarea aici.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate