Vești noi despre fiul modelului Andreea Podărescu, internat la Terapie Intensivă! ”Dumnezeu a făcut o minune”

Modelul Andreea Podărescu a revenit cu un mesaj nou despre starea de sănătate a fiului ei, care se află înternat la Terapie Intensivă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Andreea Podărescu a revenit cu vești bune. Dacă în urmă cu două zile, ea implora divinitatea să-i cruțe băiețelul, de data aceasta a avut un mesaj plin de optimism și de speranță.


In articol:

Se pare că Anthony, fiul Andreei, a depășit perioada critică iar acum se simte ceva mai bine. Biețelul contactase un virus extrem de agresiv iar primele 48 de ore de la internare erau critice. Andreea Podărescu a negat că băiatul ar fi avut leucemie, așa cum s-a scris în presă.

Andreea Podărescu: ”Plâng de fericire”

”Pentru prima dată, după foarte mult timp în viața mea, plâng de fericire! Da ...fericire, dacă se poate spune asta, de pe un pat în spital și cu copilașul încă la perfuzii.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Vreau să vă mulțumesc din tot sufletul meu pentru toate gândurile voastre bune, rugăciunile către Dumnezeu, și tot sprijinul pe care mi l-ați acordat, fiecare în parte. Nu am putut răspunde tuturor, de la sine înțeles de ce. Pentru Anthony, cele 48 ore au fost critice și decisive, pentru mine au durat 10 ani din viața mea. Dar nu mai contează, DUMNEZEU a făcut o minune pentru acest copil bun și iubitor.

Băiețelul a ajuns la spital cu o bacterie agresivă

Am ajuns la spital cu o bacterie care-i putea fi fatală însă prințul meu a învins! Pentru că este puternic, pentru că suntem puternici, și pentru că Dumnezeu iubește îngerașii (copilașii trimiși de către el). Fiți binecuvântați cu toții și bunul Dumnezeu să vă întoarcă toate gândurile bune înzecit în minuni în viețile voastre! Pentru mine și Anthony s-a întâmplat o minune pentru care m-am rugat și iată că acum pot să-mi îmbrațișez fericită copilașul meu, care a suferit enorm in ultimele zile.

PS: nu mai puneți în presă diagnostice fatale! Nu a avut leucemie! Mulțumesc! Toate mulțumirile sunt pentru voi toți, și nu în ultimul rând pentru cei mai buni medici de la spitalul, unde am fost și sunt în continuare internată! Te iubesc Anthony! Minunea vieții mele! Ai ascultat-o pe mami și ai fost puternic”, a scris Andreea Podărescu pe contul ei de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Andreea Podărescu se luptă pentru viața fiului ei! Mesaj disperat de la ATI: ”Doamne, nu mi-l lua”

Andreea Podărescu, scandal uriaș cu tatăl copilului ei! ”Marș la răcoare”

Top 3 rețete de ceai care cresc imunitatea și elimină infecțiile din organism

După ce a fost bătută în fața copilului, Andreea Podărescu răsuflă ușurată când vine vorba de fostul ei iubit!

Scandal uriaș între Andreea Podărescu și tatăl fiului ei! ”M-a bătut cu pumnii și picioarele în fața copilului meu” EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies