„Vezi că ai copil acasă” Codin Maticiuc, mesaj indecent pentru o influenceriță celebră, după ce s-a fotografiat goală! Fanii l-au taxat imediat pe actor

Vedete

„Vezi că ai copil acasă” Codin Maticiuc, mesaj indecent pentru o influenceriță celebră, după ce s-a fotografiat goală! Fanii l-au taxat imediat pe actor

Codin Maticiuc a atras criticile asupra lui după ce a scris în mediul online un mesaj nepotrivit pentru o influenceriță cunoscută de la noi din țară.

Dacă până acum Codin Maticiuc s-a făcut remarcat datorită faptelor bune pe care le-a făcut de-a lungul timpului, de această dată a „derapat” după ce a făcut o gafă în mediul online, moment în care internauții nu au ezitat să îl taxeze. Actorul a scris în mediul online un comentariu total neinspirat din punctul de vedere al fanilor, în dreptul unei fotografii provocatoare postată de o cunoscută infuenceriță de la noi, Marilu Dobrescu.

Codin Maticiuc a fost aspru judecat de internauți după ce i-a făcut roșcatei un compliment nepotrivit la una dintre fotografiile în care se afla în așternuturi, fără haine, alături de partenerul său, într-o ipostază intimă.

Mai exact, mai în glumă mai în serios, a lăsat să se înțeleagă că și-ar dori să vadă ceea ce numai iubitul influenceriței poate admira.

„Am dat zoom cu speranță. Ca bou'...”, a scris Codin Maticiuc în secțiunea de comentarii.

Citește și: Ce l-a făcut pe Codin Maticiuc să se schimbe din ”Craiul de Dorobanți” în bărbat de casă? Dezvăluirile neștiute din viața vedetei: „Simțeam că trebuie să...”

Cum au reacționat fanii?

Dacă unii dintre internauți au gustat gluma pe care Codin Maticiuc a făcut-o la adresa lui Marilu Dobrescu, alții s-au arătat de-a dreptul revoltați pentru că actorul și-a permis să lase un astfel de comentariu, având în vedere vârsta pe care o are și că are familie. Internauții nu s-au sfiit să-l critice pentru abordarea pe care a avut-o.

Pe de altă parte, Marilu Dobrescu nu a răspuns în niciun fel la „complimentul” pe care Codin Maticiuc i l-a făcut  în mod public.

„Ești libidinos și te și afișezi cu asta pe net? E grav”, „Doamne ferește, vezi că ai 40 de ani”, „Vezi că ai copil acasă”, „Bine că măcar recunoști”, sunt câteva dintre reacțiile internauților.

Citește și: Codin Maticiuc, sărbători la spital! Copiii vedetei au probleme de sănătate: „Al meu decembrie nu a fost deloc ușor”

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Marilu Dobrescu, la un pas să fie răpită de traficanți ruși în vacanță

Marilu Dobrescu nu a dus lipsă de peripeții în vacanță de la Polul Nord, chiar în orașul lui Moș Crăciun. Ajunsă în camera în care s-a cazat, tânăra a fost la un pas de a cădea pe mâinile traficanților ruși.

Influencerița a povestit cum s-a întâmplat totul în mediul online, acolo unde le-a arătat fanilor și care a fost locul în care s-a desfășurat întreaga scenă. Din fericire, povestea a avut un final fericit atât pentru ea, cât și pentru mama și copilul care au avut ghinionul de a se afla față în față cu traficanții ruși în seara respectivă.

Se auzeau țipete la un moment dat, oameni care vorbeau, sunet de mașină care pune frână și conduce repede după...(...)

La un moment dat voiam să merg la mașină. Am fost cu mâna pe clanța de la ieșirea din spate de cel puțin 15 ori, dar de fiecare dată era ceva care să mă oprească.(...) A oprit o dubă cu numere de Rusia. Își căutau următoarele victime. În timp ce eu auzeam sunetele alea ciudate... În timp ce eu eram cu mâna pe clanță să ies la mașină. Asta se întâmpla, de fapt. 

Ghinionul face că vecinii noștri, o mamă cu copilul ei de 15 ani, să iasă din apartamentul lor fix în momentele alea...

Ăștia din dubă au sărit pe ei să îi bage cu forța în duba lor. Tremur, vă jur.(...) Individul din spate a deschis ușile, i-a tras pe mamă și pe copil cu forța înăuntru. Mama, super strong, a putut să îl împingă pe bărbat și să fugă cu copilul.(...) Mi se taie respirația când îmi reamintesc tot.”, a spus, printre altele, Marilu Dobrescu.