Vezi ce avere fabuloasa are sotul Cristinei Rus! Afaceristul cercetat de procurori le-a vandut nemtilor doua cladiri pentru 200 de milioane de euro!

Dragos Balteanu, sotul Cristinei Rus, care va fi audiat de procurorii DIICOT, a facut o avere de 75 de milioane de euro din imobiliare si energie.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereBalteanu a facut avere din imobiliare si energieDragos Bilteanu se numara printre cele 25 de persoane suspectate ca ar fi delapidat, cu 13 milioane de euro, patrimoniul SIF Banat Crisana, al carui presedinte este, si SIF Muntenia, de unde au transferat bani prin intermediul unor offshore-uri. Mai mult, sotul  Cristinei Rus ar fi devenit propreitarul cladirii de birouri in care este sediul Hidtroelectrica printr-o inginerie financiara. Despre Bilteanu s-a scris inca din 2010, cand presa financiara il cota cu afaceri de 72-75 de milioane de euro in imobiliare si energie. El era al doilea cel mai important actionar al companiei de dezvoltare imobiliara UpGround Estate, care vanduse doua cladiri de birouri unui fond de investitii al Deutsche Bank pentru aproximativ 200 de milioane de euro. Businessul imobiliar i-ar fi adus sotului Cristinei Rus un profit de 50 de milioane de euro, restul de 20-25 de milioane de euro din averea sa venind din actiunile pe care le detine la compania Romenergo.

fara descriereCristina Rus trece prin clipe grele din cauza audierilor sotului sau

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate