Vica Blochina, festival senzual pentru fanii ei! Blondina pozează mai îndrăzneț ca niciodată

Vica Blochina, chiar dacă a trecut de ceva vreme de împlinirea a 40 de ani, pare să se simtă mai bune ca niciodată în pielea ei.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Și, evident, Vica Blochina are grijă să arate tuturor că se simte mai bine ca niciodată, motiv pentru care a început să pozeze în ipostaze incendiare, blondina impresionând cu lejeritatea cu care și-a arătat formele de invidiat.

Citeste si: Ultima persoană care l-a văzut pe Răzvan Ciobanu în viață, dezvăluiri-șoc: "Nu putea sta în picioare, era murdărel"

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Răzvan Ciobanu nu a putut suna pe cineva în noaptea accidentului | DEZVĂLUIRI

Citeste si: Vica Blochina, declarații sfâșietoare despre Răzvan Ciobanu: „Eu nu pot să îl văd pe el în coșciug...”

În ultioma perioadă, Vica Blochina par esă își fi schimbat radical modul de viață, având grijă mai mult ca niciodată de sănătatea ei, ținând o dietă și mergând la sală. Iar orele petrecute la sală și în saloanele de beauty par că își spun cuvântul. Nu se altceva, dar, de ceva vreme încoace, Vica Blochina a devenit din ce în ce mai îndrăzneață când vine vorba de ședințele foto, ea pozând din ce în ce mai goală, locul favorit pentru poze fiind, evident, un pat uriaș, din dormitor. Iar ținute abordate par să fie mai îndrăznețe decât cele ale unor domnișoare care nnu au nici jumătate din vârsta ei, chiar dacă mari diferențe nu pto fi observate cu ochiul liber, cu atât mai mult cu cât este foarte atentă ca fotografiile cu pricina să fie perfect editate.

Evident, Vica Blochina, pe lângă dieta și stilul de viață sănătos pe care îl are și care i-a dat încredere în sine, are și câteva operații estetice, blondina recunoscând de fiecare dată că a apelat la medici pentru a scăpa de micile imperfecțiuni.

Vica Blochina şi-a mărit posteriorul

"Nu e o chestie foarte șmecheră pentru că mă condiţionează la îmbrăcăminte. Dacă pun o pereche de pantaloni pe măsura posteriorului par largi în partea de jos. După părerea mea, o femeie care îşi doreşte să facă intervenţii de tot felul ar trebui să aibe un punct de stop. De obicei avem un exemplu, vrem să arătăm într-un fel sau altul. Multe femeie exagerează foarte mult, nu vrem riduri, vrem un nas mai mic, sâni mai mari, vrem mereu să schimbăm ceva... eu consider că după o anumită vârstă ar trebui s-o faci, e obligatoriu", a povestit Vica în cadrul emisiunii TV. Frumoasa blondă are părere despre femeile care sunt total împotriva acestor intervenţii justificând că sunt foarte costisitoare şi de aici ar porni aversiunea femeilor. "Pe mine m-a durut foarte mult, sunt o mulţime de operaţii nereuşite. Eu sunt mulţumită că operaţia mea a fost una de succes. Trebuie să existe o proporţie (...) Eu m-am uitat în oglindă şi m-am evaluat. Nu eram mulţumită. Prefer să am riduri de expresie, gura în forma ei naturală. E important să nu exagerezi. Era la modă să înjectezi pomeţii. Atitudinea şi zâmbetul sunt mai preţioase decât orice operaţie", a completat Vica Blochina despre experienţa ei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate