Victimele accidentului tragic din Ialomița au fost înmormântate. Ce despăgubiri vor primi familiile îndoliate

A fost o zi sfasietoare la Munteni Buzau, unde mame, tati, fii si fiice si-au ingropat rudele care au pierit nevinovate in accidentul din Ialomita. 7 femei, dar si soferul de microbuz au fost condusi pe ultimul drum, presarat cu lacrimi amare iar slujba a fost oficiata de peste 50 de preoti.

Distribuie pe:

Autor: Dan Stancu

fara descriere


In articol:

Durere, neputinta si revolta. Asta a simtit astazi o comunitate intreaga care le-a condus pe ultimul drum pe 8 dintre victimele ce au pierit in accidentul din Ialomita: mame care-si vor veghea de-acum copiii din ceruri, dar si soferul microbuzului spulberat de TIR, care a lasat in urma o familie indoliata.

Intre cei care plang la capataiul victimelor sunt si rudele Gabrielei Botea. Femeia in varsta de 41 de ani lucra din greu, ca sa-si termine casa visurilor, in care urma sa locuiasca impreuna cu fiica sa.

Citeste si: Cele șapte femei care au murit în accidentul din Ialomița vor fi înmormântate astăzi. Slujba va fi oficiată de 50 de preoți

Citeste si: Detalii incredibile despre tragicul accident din Ialomița în care zece persoane au murit! Ce s-a aflat despre șoferul TIR-ului

Sfasietoare este si povestea Eugeniei, care a lasat singuri pe lume doi copii.

Slujba impresionanta a fost oficiata de un sobor de peste 50 de preoti, iar sute de persoane au participat la ceremonia sfasietoare. Oameni din alte judete, miscati de tragedia de proportii, au venit pentru a aprinde o lumanare si pentru a dona bani familiilor indoliate.

Citeste si: S-a aflat cine este șoferul care a provocat carnagiul din Ialomița în care 10 oameni au murit

Victimele accidentului din Ialomița, înmormântate. Arcadă de flori în comună

Doliul intregii comunitati este, in continuare marcat printr-o arcada de flori ridicata la intrarea in comuna Munteni Buzau. La pomana celor trecuti in nefiinta sunt asteptati peste 600 de oameni.

Intre timp, ramane misterul neelucidat al carnagiului din Ialomita: fie soferul TIR-ului a adormit la volan, fie a facut infarct in timpul cursei.

Camionul care a spulberat microbuzul plin cu persoane era asigurat la o firma de renume, asadar specialistii financiari estimeaza ca rudele indoliate ar putea primi, cumulat, peste un milion de euro despagubiri.

Citeste si: Imaginile durerii: familiile victimelor din Ialomița își iau rudele de la morgă

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate