Imaginile durerii: familiile victimelor din Ialomița își iau rudele de la morgă

Tragedia din Ialomița i-a devastat pe oameni, mai ales pe familiile celor care s-au stins din viață.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Familiile persoanelor care au murit în tragicul accident din Ialomița au mers la morgă pentru a lua corpurile neînsuflețite ale acestora. Acesta este unul dintre cele mai grave, dar și tragice accidente care au avut loc anul acesta în România.

Imaginile sunt foarte greu de privit – lacrimi, îmbrățișări și foarte multă durere în suflet. În cumplitul accident din Ialomița, zece persoane și-au pierdut viața: opt femei și doi bărbați. Șoferul TIR-ului care a intrat frontal în microbuzul care transporta angajații unei firme mari de pe piața românească a murit pe loc. De asemenea, nici șoferul microbuzului nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire, din păcate. Astăzi, familiile victimelor accidentului din Ialomița au venit la morgă, la Institutul de Medicină Legală. Atmosfera este cumplită. Celelalte șapte persoane care se mai aflau în microbuz se află internate în spital în stare gravă. Persoanele decedate au lăsat în urmă copii și familii îndurerate.

Citeste si: S-a aflat cine este șoferul care a provocat carnagiul din Ialomița în care 10 oameni au murit

Citeste si: Mărturiile cutremurătoare ale soțului uneia dintre victimele accidentului din Ialomița: „Când am ajuns acolo era un maldăr de fiare unul peste altul”

Citeste si: Dezvăluiri de ultimă oră: menajera lui Gheorghe Dincă știe unde sunt fetele

fara descriere

Sursă foto: capturi TV Antena 3

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate