Victor Pițurcă a vorbit în premieră despre scandalurile avute cu Adrian Mutu! ” A fost supărat pe mine și a început să arunce cu niște chestii care nu i-au făcut cinste”!

Victor Pițurcă a spus de unde au pornit problemele avute cu fostul căpitan al Naționalei de fotbal, Adrian Mutu

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

În urmă cu câțiva ani, conflictul dintre Victor Pițurcă și Adrian Mutu a ținut capul de afiș al ziarelor din România. La vremea respectivă, ”Briliantul” i-a adus fostului selecționer o serie de acuze, inițial, pe plan sportiv, încercând să arate lumii o latură negativă a antrenorului, întrucât, el nu mai avea loc la lot!

”Pițurcă e primitiv în tot ceea ce însemna pregătire. E foarte bun selectioner, recunosc. Dar au trecut anii peste el. Dacă începem o ședința video înainte de meci cu Ungaria cu faptul că Ungaria are 2 milioane de locuitori și 700.000 de metri pătrați . Asta e pregătire? E din anii ’50-’60. Așa începea o ședința video, da. O spun eu, dacă nu mă credeți pe mine să îi întrebați pe ceilailti dacă au curaj să spună. Păi câteodata ne uităm la aceleași meciuri de mai multe ori. Meciurile adversarelor noastre. Iar ședințele durează patru ore!!!”, a comentat Mutu în presă.

fara descriere
Mutu l-a atacat pe Piți! ”Întreține o atmosfera dictatorială”

Acuzele fostului mare jucător nu s-au oprit aici, dimpotrivă, Mutu a mai apăsat un pic pe accelerator. ”Întreține o atmosfera dictatorială, așa. Le ia laptopurile, telefoanele la băieți. Suntem în 2013, unii mai au familii, nu poți să faci așa ceva, nu suntem în comunism. Dacă eu nu spun adevărul văd că nu îl spune nimeni. Vorbesc eu și o să îmi sară toată lumea în cap, dar pe mine nu mă interesează. Eu spun ceea ce gândesc și am conștiința împăcată”, a comentat Adi în urmă cu șapte ani.

Citeste si: Alexandra Dinu, transformată radical după 16 ani de la despărțirea de Mutu! Cum a ajuns să arate și ce face pentru bani în Italia

Citeste si: Simona Halep vestită în Dubai: „Suntem încântați de startul ei excelent de sezon”

Citeste si: Cum arată acum CONSUELO, fosta soţie a lui Adrian Mutu! Din ce câştigă bani în Caraibe

fara descriere
”Briliantul” a plusat și cu o...femeie! ”Povestea este veche...”

Culmea, reproșurile fostului decar nu s-au rezumat doar la fotbal, ci în discuție a fost adusă atunci și o...femeie celebră. ”Povestea legată de Vica este veche, de când aveam vreo 20 de ani. O cunosc, dar nu suntem prieteni. Ne salutăm când ne vedem în oraş, la restaurant, dar nu cred că selecţionerul îmi poartă pică din cauza unui episod petrecut atunci când aveam 20 de ani. Eu eram la coafor, mă tundeam la Lido şi am întrebat-o pe Vica: «Ce faci diseară?». Atunci Gigi Becali mi-a zis că este cu Piţurcă. Ulterior, m-a sunat Piţurcă şi mi-a spus că este cu ea... Eram puşti atunci, dar am înţeles şi nu am insistat", a spus Adi Mutu la Antena Stars.

fara descriere
Victor Piţurcă a vorbit despre scandalurile avute cu Adrian Mutu! ”Avea răutăţi, fiindcă nu juca”

La vremea respectivă, fostul antrenor nu a ripostat, ci a preferat să meargă pe calea discreției, așa cum a făcut-o dintotdeauna. Acum însă, situația s-a schimbat, dar și apele s-au limpezit!

Victor Piţurcă a vorbit despre scandalurile avute cu Adrian Mutu la Națională, unele destul de dese. Selecţioner al României în trei rânduri, el a declarat că, indiferent ce spunea Mutu, nu avea cum să se supere pe el. ”Avea răutăţi fiindcă nu juca, el ajunsese la un moment dat să fie supraponderal, aveam tot timpul discuţii cu el, ştia că dacă nu face ce îi spun eu, indiferent cine era, nu juca, în sensul ăsta a fost foarte supărat pe mine şi atunci a început să arunce cu nişte chestii din astea care nu i-au făcut cinste, pe urmă şi-a dat seama”, a spus Piţurcă la Telekom Sport. „Pe urmă am stat de vorbă cu el, a recunoscut, e jucătorul meu, am avut atâtea lupte cu el, şi le-am câştigat, aşa că am trecut peste chestiile astea, mă iau eu după Adrian când e el supărat... Păi ţin minte că l-am trimis o dată acasă din Statele Unite parcă, şi nu ştiu cine mi-a spus, Iovan, că i-a zis «lasă că vă schimb eu pe voi!». Ce, eu mă supăram pe Mutu, ce spune Mutu, nu... Eu îi cunosc caracterul lui, ştiam că vorbeşte mult, dar în general era un băiat bun, nu aveam treabă cu el”, a completat antrenorul.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate