Victor Slav a vorbit în premieră despre noua iubită. "Este o femeie foarte frumoasă”! Cătălin Cazacu și Giani Kiriță au dat și ei detalii! EXCLUSIV

Victor Slav trăiește o poveste de dragoste frumoasă cu o femeie la fel de discretă ca și el

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Victor Slav este o persoană căreia nu îi place să își pună pe tapet viața personală. Poate, din acest motiv, nu a dorit să își prezinte iubitele sale public, după despărțirea de Bianca Dragusanu. "Eu consider că sentimentele trebuie să rămână acolo, în cuplul tău, nu să faci paradă cu ele", a spus de fiecare dată fostul prezentator TV atunci când a fost abordat pe această temă. Citeste si: Cu ce l-a supărat “Moş Gerilă” pe Victor Slav? Distracţie maximă cu Orlando şi Ţibulcă, la matinalul de la Radio Impuls - “Scularea”

Totuși, dincolo de lumina reflectoarelor, de o bună bucată de timp, Victor Slav trăiește o poveste de dragoste, discretă, așa cum preferă el, alături de o blondă superbă. "Este o femeie foarte frumoasă, locuiesc împreună, când la el, când la ea, atât pot să va zic deocamdată", a dezvăluit Giani Kiriță, cu zâmbetul pe buze, într-un live exclusiv la WOWbiz.ro!

Citeste si: Victor Slav este topit dupa fiica sa! Prezentatorul Kanal D povesteste despre abilitatile artistice ale fiicei sale

Citeste si: Prima reacţie a lui Victor Slav după ce a aflat că Bianca şi Alex Bodi au divorţat! Uite ce femeie superbă este lângă ea! Prezentatorul tv este foarte fericit!

fara descriere

Cazacu și Giani Kiriță o cunosc bine pe femeia din viața lui Victor Slav

Mai mult decât atât, atât Giani, cât și Cazacu, prietenii cei mai buni ai lui Victor Slav, aveau să spună că o cunosc bine pe tânăra care i-a furat inima starului TV, însă nu au dorit "să dea mai mult din casă". "Important este să se înțeleagă ei, noi suntem cu moralul", a comentat și Cătălin pe această temă. Citeste si: Victor Slav, interviu emotionant despre fetita lui si a Biancai. Cu cine locuieste acum Sofia?

fara descriere

Victor Slav a vorbit în sfârșit despre nouă iubită! A fost plecat cu ea în Egipt!

Pe de altă parte, în același live, deși rezervat, în premieră pentru WOWbiz.ro, Victor Slav a vorbit în sfârșit despre noua iubită. Este adevărat, nu concret, dar a "scăpat" și câteva informații pentru amatorii de picanterii. "Se apropie 1 și 8 martie, trebuie să mă pregătesc să fac o serie de cadouri, pe lângă mama și sora mea, mai o am și pe ea. Nu m-am gândit încă la ce îi voi oferi, o să fie ceva spontan", a declarat Victor, care a mai specificat și faptul că, recent, alături de iubita lui a fost într-o vacanță în Egipt!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate