Victor Slav are inima frântă? Ce mesaj a publicat prezentatorul: „Unul dintre cele mai grele lucruri în viață...”

Victor Slav a publicat pe pagina lui un mesaj care i-a făcut pe fani să creadă că are inima frântă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Victor Slav a publicat pe pagina lui de Instagram un mesaj care i-a făcut pe mulți dintre fanii lui să creadă că prezentatorul suferă.

„Unul dintre cele mai grele lucruri în viață este să ai cuvinte în inimă pe care să nu le poți pronunța. - James Earl Jones”, este citatul pe care Victor Slav a vrut să-l împărtășească ieri cu urmăritorii lui.

fara descriere

Cum au reacționa fanii la mesajul publicat de Victor Slav

Cei care îl urmăresc pe Victor Slav pe pagina lui de Instagram au reacționat imediat împărtășindu-și poveștile de viață sau oferindu-i sfaturi.

„Foarte adevărat! Am crezut ca nu mai exista o alta persoana cu o asemenea greutate sufleteasca! Nu as avea un sfat sa îți dau pentru ca și eu caut! Dacă găsești un leac, anunța! Pup, noapte bună”, i-a scris o tânără.

„Buna. Toți avem o suferință, dar trece odata cu timpul, important este sa avem incredere in noi, sa avem motive personale cu care sa o dam înainte, dar cel mai important este sa spunem multumesc pentru ca viață ne oferă si alte surprize plăcute. Si eu, din punct de vedere profesional, eram mulțumită, dar doream mai multe. Pe cealalta parte, sentimentală, eram neglijată dupa cei 21 ani de casatorie si cu 2 copii... Am închis acel capitol. Acum, in prezent, ma gasesc in Vancuver, sunt departe de Romania, dar aici am o altă posibilitate de viata... Salutare si toate cele bune. Multa bafta la toata lumea”, a scris o altă urmăritoare.

Citeste si: Primele imagini cu Elena Udrea în România! A ieșit în oraș cu logodnicul Adrian Alexandrov și cu fetița lor

fara descriere

„Oamenii buni si sensibili sufera. E timpul aa devii realist. Viata este o lupta. Castiga, nu cel mai dotat, dar cel care stie sa supravietuiasca. Asa a evoluat rasa umana. Lasa trecutul, nu te ingrijora exagerat de viitor, doar traieste prezentul. Ai grijă. Iubește-te”, i-a scris o altă fană.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate