Victor Slav, uite ce ai pierdut! Imagini WOW cu Raluca Silea

Victor Slav și-a consumat rapid ultima relație, aparițiile vedetei TV cu iubita Raluca Silea fiind sporadice, iubirea stingându-se relativ repede.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

fara descriere


In articol:

Victor Slav are de ce să regrete despărțirea de frumoasa Raluca, cunoscută prin anumite cercuri ca și Raluca Silea Bombardiera. Iar faptul că tânăra are forme apetisante poate fi observat în pozele de pe Riviera franceză, de unde Raluca a trimis mai multe poze incendiare către fanii ei.

Raluca Bombardiera a cucerit un afacerist străin

Raluca Silea Bombardiera și-a găsit repede alinare în brațele altcuiva, aceasta petrecându-și timpul în intimitate alături de un bărbat necunoscut publicului.

Colegii de la cancan.ro suțin că Raluca Silea Bombardiera nu a renunțat la preferințele sale în materie de bărbați, ci și-a ales un afacerist străin, cu un uriaș potențial financiar. 

fara descriere

Și asta se observă și din faptul că Raluca Silea pare să fie tratată ca o prințesă. Noul iubit, ce pare să fie extrem de înstărit, a plimbat-o pe sexy-brunetă în cele mai exclusiviste locuri. Zilele trecute, după ce și-a expus formele senzuale la Nikki Beach Monaco, ”Bombardiera” și noul ei iubit s-au răsfățat în unul dintre cele mai renumite localuri de pe Riviera franceză, Twiga. 

Cine este Raluca Silea Bombardiera

Fosta iubită a lui Victor Slav, pe numele ei adevărat Raluca Diana Silea, în vârstă de 27 de ani, este originară din Focșani. După ce a absolvit Facultatea de Științe Politice, bruneta a activat ca PR pentru o renumită cafenea situată pe Bulevardul Decebal din București.

Victor Slav, uite ce ai pierdut! Imagini WOW din Riviera franceză

Apoi s-a angajat pe același post în celebrul club Bamboo, acolo unde, datorită aspectului fizic, și-a câștigat renumele de ”Bombardiera de la Bamboo”. După ce a lăsat-o mai moale cu viața de noapte, sexy-bruneta lui Victor Slav s-a angajat, pentru o perioadă de timp, la o cunoscută casă de producție muzicală, acolo unde, potrivit surselor noastre, s-a ocupat de Booking.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate