Fosta iubită a lui Victor Slav suferă din dragoste? Vezi ce trădează sentimentele brunetei!

Fosta iubită a lui Victor Slav suferă din dragoste? Raluca Silea și prezentatorul tv s-au iubit aproape 10 luni.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Victor Slav şi frumoasa Raluca Silea au trăit o poveste de dragoste timp de aproape 10 luni. Discreţi, tinerii nu au vorbit niciodată despre relaţia lor, dar totuşi prezentatorul tv a confirmat pentru WOWbiz.ro, în urmă cu câteva luni, că bruneta este iubita lui. 

Citeste si: Slav, Cazacu și Kirita, senzație la mall! Ce au făcut ”Vulturii de noapte” de față cu toată lumea! VIDEO EXCLUSIV

Cu aceeaşi discreţie care a înconjurat această poveste de iubire, a fost învăluită şi despărţirea... Din păcate, cei doi nu mai formează un cuplu de câteva săptămâni, motivele rupturii fiind "top secrete" deocamdată.

fara descriere

Ei bine, în lipsa unor dezvăluiri din partea protagoniştilor noştri, gura lumii a început cu speculaţiile. "El o iubeşte încă pe Bianca, ea s-a îndrăgostit de altcineva, el a înşelat-o, ba nu ea l-a înşelat"...sunt doar câteva dintre ipotezele dezbătute la cafenelele de pe Decebal de mondenii Capitalei.

În ceea ce priveşte zvonul despre o infidelitate, Raluca a fost, recent, tranşantă. Tânăra a spus că niciodată, în nicio circumstanţă, nu ar fi capabilă să înşele.

Fosta iubită a lui Victor Slav suferă din dragoste? "Nimeni nu ne dă timpul pierdut înapoi şi asta doare cel mai tare"

Citeste si: Bianca Drăguşanu stabileşte un nou record! Uite cât i-a luat să cheltuiască 3000 de euro! EXCLUSIV!

"Prefer să mă despart dacă îmi place altă persoană. Ce ţie nu-ţi place, altuia nu îi face. Mi se pare mizerabil să înşel sau să fiu înşelată, dar asta este doar părerea mea. Nu te implica într-o relaţie dacă ştii de la început că nu poţi să fii cu omul de lângă tine. Nimeni nu ne dă timpul pierdut înapoi şi asta doare cel mai tare", a scris frumoasa Raluca Silea.

fara descriere

Prietenii brunetei spun că Raluca ar suferi din dragoste, sentimentele reieşind şi din mesajele pe care le postează mereu pe instagram.

"Dacă vrei să pui un bărbat pe fugă, fii iubitoare, loială şi fidelă. Ei urăsc asta", este una dintre postările care arată că superba brunetă are resentimente după o relaţie care nu a funcţionat.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate