Victor, un băiețel de 11 ani, a fost filmat în timp ce își făcea temele pe stradă! Un milionar a aflat povestea lui și i-a schimbat viața

Viața unui băiețel pe nume Victor s-a schimbat complet după ce un milionar i-a aflat povestea de viață.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Víctor Martín Angulo Córdova, un băiețel de doar 11 ani din Moche, Peru, a fost observat de polițiști în timp ce stătea pe stradă și scria într-un caiet. Minorul a fost surprins de camerele de supravegehre din oraș, iar povestea lui i-a emoționat pe angeți.

Întins pe asflat, sub un stâlp de iluminat, copilul își făcea temele pentru școală. Imaginile cu el au devenit virale în scurt timp și au fost redistribuite de internauți de mii de ori, ajungând să fie difuzate chiar și de posturile de televiziune.

fara descriere

Conform site-ului Perfil, familia lui Víctor Martín Angulo Córdova nu avea electricitate. Pentru a avea rezultate bune la școală, el era nevoit să meargă pe stradă, unde profita de lumina de la stâlpii de electricitate din zonă. Minorul visa să ajungă polițist și să lupte împotriva infractorilor.

Citeste si: Un bătrân de 83 de ani din Iași a agățat o puștoaică de 17 ani. Ce s-a întâmplat când au ajuns în dormitor

Citeste si: Un tânăr din Iași și-a anunțat prietenii că urmează să se sinucidă! Aceștia au mers imediat la Poliție, iar ce a urmat pare desprins dintr-un film

Ce s-a întâmplat după ce imaginile cu băiețelul au devenit virale

Oamenii care au văzut imaginile cu Victor nu au rămas indiferenți, fiind impresionați de ambiția de care a dat dovadă. Primaul orașului, Arturo Fernández Bazán, a fost primul care l-a ajutat ăe coil, ducându-i un pachet cu rechizite. În plus, a ajutat familia să obțină documentele necesare pentru a beneficia de electricitate.

fara descriere

Surpriza cea mai mare a venit, însă, din partea lui Yaqoob Yusuf Ahmed Mubarak, un milionar din Bahrain. Acesta a reconstruit casa în care locuia familia lui Victor, a ajutat-o pe mama acestuia să-și deschidă o mică afacere pentru a avea venituri constante și i-a oferit micuțului suma de 2000 de dolari pentru studii.

Pentru a ajuta și alți copii aflați în situații asemănătoare, milionarul a finanțat renovarea școlii în care Victor studia.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate