Stiri

VIDEO – Cum te spionează compania de telefonie

Ce fel de date despre tine colectează compania ta de telefonie? Pe Malte Spitz, din Germania, nu îl îngrijora prea tare acest subiect atunci când i-a solicitat operatorului său să îi pună la dispoziţie informaţiile pe care le avea despre el.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


VIDEO – Cum te spionează compania de telefonieicon photo

Însă, după foarte multe întrebări lăsate fără răspuns şi un proces în instanţă, Spitz a primit un fişier cu 35.830 de rânduri: un raport detaliat, minut cu minut, al vieţii sale…

Malte Spitz s-a adresat instanţei pentru a obţine informaţiile pe care operatorul său de telefonice mobilă, Deutsche Telekom, le-a strâns (şi păstrat) despre viaţa sa. Rezultatele l-au şocat.

Timp de şase luni, compania înregistrase absolut toate locurile pe care le vizitase şi activităţile pe care le efectuase (peste 35.000 de înregistrări diferite).

Cu ajutorul publicaţiei germane Zeit Online, Spitz a creat un grafic interactiv care, combinat cu datele de geolocaţie, arată că operatorul său de telefonie îi spiona viaţa în cele mai mici detalii, urmărindu-i telefonul.

Vezi video cu tot ce a aflat Malte Spitz pe INCREDIBILIA.RO.

 
SOCANT! Ce operaţie secretă şi dureroasă a făcut Ozana Barabancea în urmă cu puţin timp! ”A tăiat-o în jurul burţii” EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune