VIDEO | Fata de 13 ani Galați care primește mesaje de la un obsedat este și mai terorizată după ce părinții ei au făcut public cazul

Familia copilei de 13 ani care a primit peste 700 de mesaje de amenintare nu mai are liniste. Desi parintii au facut plangere la politie in a doua zi de Craciun, solicitarea lor a fost inregistrata abia ieri, cand jurnalistii au facut public cazul. In tot acest timp, minora amenintata cu moartea de un obsedat necunoscut a fost vegheata doar de rude. Ultimul mesaj macabru l-a primit ieri, dupa ce individul a vazut stirea la televizor.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

„NU AI HABAR CE AI FĂCUT, O SĂ PLĂTEȘTI CU VÂRF ȘI ÎNDESAT. TE OMOR, FATO, PENTRU TOT CE AI FĂCUT”.

Acesta este mesajul de amenintare pe care copila de 13 ani l-a primit ieri, imediat dupa ce parintii ei au facut cazul public. In total, peste 700 de SMS-uri in care biata fata e avertizata ca va fi violata sau ucisa, i-au transformat copilaria intr-un cosmar.

VIDEO | Fata de 13 ani Galați care primește mesaje de la un obsedat este și mai terorizată după ce părinții ei au făcut public cazul

Se contureaza din ce in ce mai mult ipoteza ca vecinul de vis-a-vis este obsedatul care o pandeste si o ameninta la fiecare pas.

Vecinul care este principalul suspect a fost dus la audieri ieri dupa amiaza. Coincidenta sau nu, de atunci si pana azi-dimineata, amenintarile au incetat.

Citeste si: Adolescenta răpită de Gheorghe Dincă, mărturii înfiorătoare: "M-am trezit în casa lui şi mai era o fetiţă"

Ei au fost ridicati de politie, a venit politia si i-a luat, daca era acasa, mesajul se trimitea. Nefiind acasa, nu s-a mai transmis nimic.

Familia fetei reclama ca autoritatile nu au miscat un deget pentru a o proteja pe minora, ba mai mult, desi plangerea lor la politIe a fost facuta in 26 decembrie, solicitarea a fost inregistrata abia ieri.
Disperat ca nepoata sa ar putea pati ceva, bunicul acesteia a instalat camere de supraveghere si a apelat la o firma privata de paza si protectie.

Printre ultimele SMS-uri terifiante, primite in ultimele zile, se numara doua care ar cutremura pe oricine:

CÂND O SĂ TE AȘTEPȚI MAI PUȚIN, O SĂ TE OMOR.

GATA CU GLUMA. CÂND TE PRIND, TE VIOLEZ ȘI TE TAI.

Vecinul banuit de intregul scenariu bolnav a fost lasat in libertate, iar astazi n-a fost de gasit acasa. In schimb, mama barbatului sustine ca el nu este capabil de asemenea amenintari.

Ultimul mesaj de amenintare a fost primit de fata in varsta de 13 ani astazi, la amiaza, cand agresorul necunoscut i-a spus ca nimeni nu il va prinde, pentru ca joaca un teatru mult prea bun. Apoi, a amenintat-o din nou cu o moarte de cosmar.

Citeste si: VIDEO | Fată de 13 ani, terorizată de un obsedat. Ce-i scrie acesta în sute de mesaje


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate