VIDEO Finul lui Florin Salam a fost înjunghiat de membrii unui clan rival. Detalii înfiorătoare

La doar câteva zile de la asasinarea lui Emi Pian, finul lui Florin Salam era să își piardă viața într-o răfuială între clanuri. El a fost înjunghiat de doi membri ai clanului Olteanu.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

 


In articol:

 

 

VIDEO Finul lui Florin Salam a fost înjunghiat de membrii unui clan rival. Detalii înfiorătoare
VIDEO Finul lui Florin Salam a fost înjunghiat de membrii unui clan rival. Detalii înfiorătoare

După moartea fulgerătoare a lui Emi Pian, lumea interlopă se cutremură încă o dată. Finul celebrului cântăreț de manele, Florin Salam, a fost înjunghiat de membrii unui clan rival.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile. Finul manelistului, Văduva Costică, a fost amenințat cu moartea și înjunghiat de doi indivizi care fac parte din clanul Olteanu.

Bătaia a avut loc pe data de 3 august, la orele 18:00, la Roșiori de Vede, județul Teleorman. Acolo ar fi avut loc o dispută între Vasile Sandocan, Denis Stan, Luis Parolea și Vasile Samir, pe o parte, și Văduvă Costica, pe de altă parte. Acest conflict sângeros ar fi existat din cauza unor discuții mai vechi dintre cele două familii, conform comunicatului transmis de autorități, notează Antena 3.

VIDEO Finul lui Florin Salam a fost înjunghiat de membrii unui clan rival. Detalii înfiorătoare
VIDEO Finul lui Florin Salam a fost înjunghiat de membrii unui clan rival. Detalii înfiorătoare

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

„La data de 03.08.2020, ora 18:00, cu aproximație ,în incinta locului Quadry Aquaventura din Municipiul Roșiori de Vede,județul Teleorman,a avut loc un conflict intre numiții Vasile Samir, Vasile Sandocan, Denis Stan și Luis Parolea ,pe de o parte, și Văduvă Costica, pe de altă parte, conflictul dintre aceștia existând pe fondul unor discuții mai vechi care se poarta între familia lui Vasile Samir și familia lui Văduva Costică”, se arată în comunicat.

Finul lui Florin Salam a fost înjunghiat

Disputa între membrii clanurilor a izbucnit de la faptul că Vasile Samir l-a amenințat pe finul manelistului, Vaduva Costică, de repetate ori cu acte de agresiune fizică.

„Conflictul dintre cei menționați mai sus a pornit de la faptul că Vasile Samir l-a amenințat pe Vaduca Costică de mai multe ori cu acte de violență fizică, în sensul în care i-a spus că dacă nu iese din incinta localului îl vă tăia și îl vă arunca afară”, arată documentul.

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Nelson Mondialu mai este bolnav? Cum se simte în aceste momente tatăl lui Livian! ”Trebuie să fie calm!”

Citeste si: Bărbatul în fața căruia au stat 5 polițiști în poziție de drepți a fost la priveghiul lui Emi Pian! "Bombardierul" Cătălin Geolgău a depus o coroană uriașă! FOTO

Citeste si: Răsturnare de situație. Emi Pian nu va fi înmormântat duminică? Decizia are legătură cu tatăl interlopului, Nicolae Duduianu

În urma schimbului tăios de replici, în ajutorul unuia dintre ei s-au alăturat ați trei indivizi. Aceștia i-au spus lui Vasile Samir să se oprească, dar bărbatul a refuzat acest lucru și a continuat să-l amenințe pe Văduva Costică.

În acel moment, finul lui Florin Slama, Văduva Costică, s-a apropiat de Vasile Samir, fără să dețină niciun obiect contondent, dar în acel moment, cel din urmă a scos un cuțit. Atunci, de teamă, Văduva Costică i-a dat cu pumnul în spate lui Vasile Samir, iar acesta din urmă l-a tăiat cu cuțitul.

Documentul transmis de autorități informează că în timp ce cei doi protagoniști se certau, în peisaj a apărut Denis Stan, în spatele lui Văduva Costică, iar acesta l-a tăiat și el cu un cuțit, deși între ei nu existase nicio dispută anterioară. Ba din contră, aceștia ar fi avut o relație bună. În urma scenelor de violență, oamenii au sunat la Poliție.

„Arătam că în timpul conflictului dintre Vasile Samir și Văduva Costică în spatele lui Văduva Costică a apărut numitul Denis Stan care la rândul lui l-a tăiat pe Văduva Costică cu un cuțit, fară ca anterior între Denis Stan și Vaduva Costică să existe vrun conflict, ba chiar se poate spune că aceștia se aflau în relații bune! După conflict persoanele care se aflau în incinta localului au apelat numărul unic de urgență 112”,prezintă documentul menționat.

În urma conflictului în care a fost implicat, finul lui Florin Salam a suferit mai multe răni făcute cu cuțitul. Cu toate astea, Văduva Costică a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore. Ulterior, bărbatul a fost pus sub control judiciar timp de 60 de zile. În acest timp, agresorii lui nu au fost însă reținuți de polițiști, aflându-se în continuare în libertate.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Adevărata miză a condamnării Margheritei de la Clejani! Pentru fiica Vioricăi, asta este mai grav decât închisoarea

Bianca de la Puterea Dragostei, surpriză! Ce spun oamenii din Tecuci despre mama ei

Fotografie incredibilă cu fiica lui Mircea Geoană! Frumoasa Ana a fost pozată în timp ce făcea duș, în curtea vilei sale din America: „Ești fierbinte vara asta!”

INCREDIBIL ce au descoperit cercetătorii: iată ce pățesc un sfert dintre oamenii vindecați de COVID-19

Politica de tot râsul! Afișe aberante din campania electorală FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies