VIDEO: Imagini desprinse din filmele de groază au surprinse de un român într-o casă părăsită din Germania. Bărbatul crede că este bântuită

Muncitorul român este convins că în locuinţă s-au produs fenomene paranormale

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu

buhuhu
Foto ilustrativ[Sursa foto: PixaBay]

Francisc Pavel Vasari are 36 de ani şi până de curând nu credea în lucruri paranormale. Bărbatul s-a născut în judeţul Timis, însă a plecat din ţară de aproape două decenii. Acesta deţine o casă în Spania, dar serviciul l-a purtat în acest sfârşit de octombrie prin Karlsruhe, in sud-vestul Germaniei. Bărbatul debarasează mobilă din case vechi, pentru ca alţi oameni să se poată muta în locuinţe.


In articol:

Cu câte zile în urmă, omul a intrat într-o astfel de casă abandonată pentru a ridica mobilierul. Atunci a început seria de lucruri bizare. Totul a început cu o uşă care s-a trântit din senin, deşi nu bătea vântul. Bărbatul s-a speriat, a scos mobilul şi a început să înregistreze. Atunci a început să creadă că are de-a face cu un fenomen paranormal.

Citeste si: Apartamentul "bântuit" al lui Gică Petrescu a fost vândut! Ce se întâmplă acum în locuința din buricul Bucureștiului EXCLUSIV

Citeste si: Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Rugăciunea care e rostită de 2000 de ani - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Conversaţie telefonică cu şeful său

În film, Francisc îi povesteşte şefului său ce s-a întâmplat. Acesta îi spune că a auzit tot felul de zgomote, iar că lucrurile au început să se mişte singure prin încăpere. Românul spune că s-a speriat, deşi nu a crezut niciodată în fenomene paranormale sau în existenţa entităţilor malefice.

Cunoscuţii bărbatului spun că acesta este un om modest şi că nu ştie să trucheze conţinutul filmărilor. Cei care i-au văzut filmările pe reţelele sociale, se amuză sau îl sfătuiesc să nu mai intre în casa bântuită. Însă bărbatul declară că trebuie să revină în casă pentru că trebuie să îşi respecte contractul de muncă şi să elibereze casa de mobilă.

Potrivit legii germane, poţi păstra orice doreşti dintr-o casă părăsită. Aşa că românul a păstrat un tub de lipici vechi pentru că tocmsi i se rupsese apărătoarea de la o trotinetă electrică.

Citeste si: Arthur de la Ceptura, bântuit de propria bunică! Gestul extrem la care a recurs celebrul personaj

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iulia Albu, revoltată pe anumite mame din showbiz: „Vedetele își folosesc copiii pe post de jucării din pluș”

Sfântul Andrei, 30 noiembrie 2020. Ce este interzis să faci astăzi? Nu ai voie sub nicio formă

Cea mai bună ciorbă de pui cu fasole verde. Rețeta pe care trebuie să o încerci. Care e ingredientul secret

Întâmplări adevărate: vindecări și experiențe uluitoare

Motivul halucinant pentru care tânărul de 25 de ani din Constanța s-a aruncat de la etajul opt

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies