VIDEO | Iranienii se pregătesc de un ”război sângeros”. Reacția lui Donald Trump

Iranienii se pregătesc de un "război sângeros" pentru răzbunarea generalului Soleimani, ucis de o dronă americană. Pentru prima dată în istoria Iranului a fost arborat deasupra unei moschei steagul roşu, semn al unui război iminent. În parlament, aleşii au scandat "moarte Americii"!

Distribuie pe:

Autor: R.B.

fara descriere


In articol:

Nu este un gest oarecare. Ridicarea steagului roşu pe cupola moscheii are o semnificaţie importantă. Iranienii transmit în acest fel că vor, cu orice preţ, răzbunarea lui Qassem Soleimani, liderul trupelor de elită, ucis la ordinul lui Donald Trump. Preşedintele american este duşmanul numărul unu al iranienilor.

 

"Domnule Trump, aţi comis o crimă uriaşă!", spune Ali Larijani, parlamentar iranian.

Însă cetăţenii americani şi cei din ţările aliate ar putea avea de suferit!

Iranienii se pregătesc de un ”război sângeros”. Reacția lui Donald Trump

Donald Trump a reacţionat în stilul propriu, cu o nouă postare pe Twitter: "Statele Unite tocmai au cheltuit 2 trilioane de dolari pe echipamente militare. Suntem cei mai mari, şi de departe, cei mai buni din lume. Dacă Iranul atacă o bază americană sau vreun civil, o să trimitem echipamentul nou şi frumos în direcţia lor... fără să ezităm!".

Citeste si: Donald Trump va fi pus sub acuzare pentru abuz de putere

Liderii celor mai puternice state din lume analizează deja scenariile legate de un posibil conflict între Statele Unite şi Iran, iar estimările vorbesc de foarte multe victime.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate