VIDEO! Lino Golden, grav afectat de scandalul cu Alex Velea! Trapperul își tratează amărăciunea cu apă plată! EXCLUSIV PAPARAZZI

Lino Golden își revine cu greu după petrecerea de ziua lui și după cearta cu Alex Velea.

Lino la mall
Autor: Radu Constantin

In articol:

Paparazzi WOWbiz.ro au surprins primele imagini cu Lino Golden, după cearta cu Alex Velea. Încă ușor debusolat, după petrecerea de ziua lui de naștere, Lino a venit la mall pentru a-și cumpăra o sticlă cu apă plată.

Lino Golden a venit ”camuflat” la mall

Lino a luat un prieten cu el, probabil pentru a se simți mai în siguranță. De altfel, solistul nu prea mai iese singur de ceva vreme. În urmă cu câteva săptămâni, Lino a fost surprins cu același amic, golind rafturile unui hypermarket. De data aceasta, ”băiatul de aur” s-a mulțumit doar cu o apă plată.

Lino la mall
Lino a venit la mall să-și cumpere apă plată

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Echipat sport, cu gluga trasă peste cap și cu mască pe figură, Lino Golden putea cu greu să fie identificat. Tânărul artist era deloc grăbit, ba din contră, părea să fi ieșit mai mult să se plimbe (a se citi: să-și omoare timpul).

Lino la mall
Lino, camuflat

Una peste alta, Lino părea totuși destul de abătut (cât am putut vedea dincolo de masca trasă până sub ochi). Recent, cântărețul crescut și educat profesaional de Alex Velea i-a întors spatele acestuia într-un mod cu totul surprinzător. Alături de el a fost și Mario Fresh, celălalt ”golden boy” pe care Velea l-a găzduit în casa lui, până să devină mare artist.

În realitate, Lino nu este cel de pe Instagram

Motivele despărțirii nu sunt nici acum foarte clare, cu toate că speculații au tot fost: ba că s-au certat din cauza femeilor (Antonia nu ar suferi-o pe Alexia, iubita lui Mario), ba că Lino și-a luat un ceas de la familia fostului soț al Antoniei. Cert este că și Velea este recunoscut ca un tip extrem de orgolios, care de-a lungul timpului, a reușit să se certe cu ”frații” lui: Smiley și Connect-R.

Cât despre Mario și Lino, e normal că la 20 de ani să ai impresia că ești centrul universului. Cel mai probabil, adevărul e undeva pe la mijloc.

Lino la mall
Lino Golden, la mall

Revenind la imaginile cu Lino, putem spune doar că imaginea lui în viața de zi cu zi diferă destul de mult de cea de pe rețelele de socializare. E cum a zis și Velea: ”de ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Instagram”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Lino Golden, pe urmele lui Abi Talent! Aroganța supremă prin care arată că nu mai are nevoie de Alex Velea

Scandalul continuă! Antonia, un nou atac la adresa Alexiei Eram: „Zâmbetul ăla fals...”

Antonia, gravidă pentru a patra oară? Alex Velea a făcut marele anunț!

Horoscop 17 Mai 2021: astazi Fecioarele vor incerca lucruri noi

Total INTERZIS pentru cei care s-au vaccinat cu PFIZER! Informația momentului pe care toată lumea trebuie să o știe

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Adio, libertate? Valul 4 vine peste România. Anunțul este terifiant

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies