VIDEO! Lino Golden, grav afectat de scandalul cu Alex Velea! Trapperul își tratează amărăciunea cu apă plată! EXCLUSIV PAPARAZZI

Lino Golden își revine cu greu după petrecerea de ziua lui și după cearta cu Alex Velea.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Lino la mall
Lino s-a ascuns în spatele unei măști

Paparazzi WOWbiz.ro au surprins primele imagini cu Lino Golden, după cearta cu Alex Velea. Încă ușor debusolat, după petrecerea de ziua lui de naștere, Lino a venit la mall pentru a-și cumpăra o sticlă cu apă plată.


In articol:

Lino Golden a venit ”camuflat” la mall

Lino a luat un prieten cu el, probabil pentru a se simți mai în siguranță. De altfel, solistul nu prea mai iese singur de ceva vreme. În urmă cu câteva săptămâni, Lino a fost surprins cu același amic, golind rafturile unui hypermarket. De data aceasta, ”băiatul de aur” s-a mulțumit doar cu o apă plată.

Lino la mall
Lino a venit la mall să-și cumpere apă plată

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Echipat sport, cu gluga trasă peste cap și cu mască pe figură, Lino Golden putea cu greu să fie identificat. Tânărul artist era deloc grăbit, ba din contră, părea să fi ieșit mai mult să se plimbe (a se citi: să-și omoare timpul).

Lino la mall
Lino, camuflat

Una peste alta, Lino părea totuși destul de abătut (cât am putut vedea dincolo de masca trasă până sub ochi). Recent, cântărețul crescut și educat profesaional de Alex Velea i-a întors spatele acestuia într-un mod cu totul surprinzător. Alături de el a fost și Mario Fresh, celălalt ”golden boy” pe care Velea l-a găzduit în casa lui, până să devină mare artist.

În realitate, Lino nu este cel de pe Instagram

Motivele despărțirii nu sunt nici acum foarte clare, cu toate că speculații au tot fost: ba că s-au certat din cauza femeilor (Antonia nu ar suferi-o pe Alexia, iubita lui Mario), ba că Lino și-a luat un ceas de la familia fostului soț al Antoniei. Cert este că și Velea este recunoscut ca un tip extrem de orgolios, care de-a lungul timpului, a reușit să se certe cu ”frații” lui: Smiley și Connect-R. Cât despre Mario și Lino, e normal că la 20 de ani să ai impresia că ești centrul universului. Cel mai probabil, adevărul e undeva pe la mijloc.

Lino la mall
Lino Golden, la mall

Revenind la imaginile cu Lino, putem spune doar că imaginea lui în viața de zi cu zi diferă destul de mult de cea de pe rețelele de socializare. E cum a zis și Velea: ”de ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Instagram”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Lino Golden, pe urmele lui Abi Talent! Aroganța supremă prin care arată că nu mai are nevoie de Alex Velea

Scandalul continuă! Antonia, un nou atac la adresa Alexiei Eram: „Zâmbetul ăla fals...”

Alimentele minune pentru glicemie! Pot reduce riscul diabetului. Cum le consumi corect

Antonia, gravidă pentru a patra oară? Alex Velea a făcut marele anunț!

Lino Golden, amenințări dure la adresa Iuliei Albu: „Poate îi iau găina, o tai, fac aripioare și i-o trimit”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies