VIDEO Loredana, Renata si Dana Criminala si-au unit fortele impotriva lui Leo de la Strehaia! S-au intalnit si au pus la cale un plan diabolic

Leo de la Strehaia a avut parte de o surpriza deloc placuta. Trei dintre cele mai importante femei din viata lui au decis sa iasa definitiv din viata lui.

Distribuie pe:

Autor: D.F.C.

fara descriere

Trei dintre cele mai importante femei din viata lui Leo de la Strehaia s-au intalnit intr-un restaurant din Capitala pentru a-si uni fortele impotriva "Printului Tiganilor".

Dana Criminala: Ne-am intalnit aici sa ajungem la o concluzie toate trei. Eu am urmarit emisiunea aseara si e o situatie oribila pentru toate 3. Leo a ajuns la niste chestii urate cu Anca, a agresat-o si pe Renata si eu nu vreau sa ajung in postura aia. Mi se pare o idiotenie.

Loredana: Eu am fost foarte uimita. Dana m-a sunat. Eu nu inteleg de ce imi propui ideea asta acum cand Leo vine si spune in fiecare seara ca ma vrea pe mine. Spune ca sunt favorita lui.

fara descriere

Renata: Daca tu erai favorita nu dormea cu mine acum cateva nopti.

Dana Criminala: Am ajuns intr-o postura urata toate. Tie nu ti-e rusine de situatia in care ai fost pusa?

Renata: Pe mine m-a cerut de nevasta acum spune ca te vrea pe tine. Cine se crede? Suleyman de Romania?

Dana Criminala: Eu ma gandeam sa-i facem o faza, sa-i dem verde toate si sa-l lasam sa se decida. Suntem niste marionete acum.

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate