VIDEO | Marcel Toader abandonat de vedete pe ultimul drum! Ce apel făcuse fiul lui, Maximilian

Marcel Toader a fost abandonat de vedete pe ultimul drum! Doar fostii colegi de la Federatia de rugby si familia au venit sa-i aduca un ultimul omagiu, la capela cimitirului Bellu din Capitala. Omul de afaceri a murit la 56 de ani, in urma unui infarct.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Fiul lui Marcel Toader, Maximilian, a postat pe retelele de socializare un mesaj in care ii anunta pe toti cei care l-au cunoscut pe tatal lui unde va fi depus sicriul pentru priveghi!

MESAJUL POSTAT DE FIUL LUI MARCEL TOADER
"Pentru cei ce i-au fost prieteni, frati, apropiati sau cunostinte tatalui meu, va astept maine dupa orele 13:00-14:00 la capela cimitirului Bellu (mai exact la etajul 1 al capelei) pentru a fi pentru ultima oara alaturi de el! Inca odata va multumesc si prin aprecierile voastre si parerile de rau, imi dau seama ca l-ati descoperit pe adevaratul Marcel Toader. Felicitari, tata! M-ai facut mandru pana la capat!"
Fiul a avut grija chiar ca sicriul sa fie depus si in Bucuresti, si la Constanta - orasul in care s-a nascut Marcel Toader. La priveghiul de astazi, insa, au venit, pana spre orele dupa-amiezii, doar fosti colegi de la echipa de rugby si membri ai familiei.

Marcel Toader a fost sportiv de performanta si om de afaceri. De-a lungul anilor, a ajuns in centrul atentiei cu numeroasele sale casnicii si divorturi - sase la numar. Ultima despartire a fost de interpreta de muzica populara, Maria Constantin.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate