Mama agresoare din Tulcea, reținută 24 de ore
Mama agresoare din Tulcea, reținută 24 de ore

Actualitate

VIDEO Primele imagini cu mama care și-a lovit fetița de 5 ani. Femeia a fost reținută de polițiști. Dezvăluirile halucinante ale concubinului ei: „O teroriza. Aşa ceva nu am văzut niciodată”

Mama care și-a lovit cu bestialitate fetița de 5 ani a fost dusă la Poliție pentru audieri.

Mama agresoare din Tulcea, reținută 24 de ore
Mama care și-a bătut fetița de 3 ani, dusă la audieri

Au apărut primele imagini cu mama care și-a lovit fără milă fetița de 5 anișori. Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, urmând ca procurorii să decidă dacă vor propune arestarea pentru 30 de zile pentru rele tratamente aplicate minorului.

Imaginile în care își lovește cu cruzime copilul au stârnit revoltă în întreaga țară. Întâmplarea a avut loc în luna iulie, însă cazul a fost făcut cunoscut recent, după ce fimulețul a devenit viral pe rețelele de socializare.

Femeia locuia în Tulcea, în apartamentul concubinului său.

Imaginile care au cutremurat România

În videoclip se poate observa cum femeia în vârstă de 39 de ani îi aplică mai multe lovituri fetiței sale, pe motiv că i-a rupt ochelarii și că a ieșit afară fără să-i ceară voie. Imaginile în care femeia o trage de păr pe copilă și o lovește au fost surprinse chiar de agresoare.

Scâncetele micuței de durere și plânsul acesteia i-a îngrozit pe internauți. Mii de oameni au reacționat după ce au văzut imaginile, iar la scurt timp polițiștii s-au auto-sesizat și au identificat-o imediat pe suspecta în vârstă de 39 de ani.

Citeste si: Tânără de 17 ani pe nume Sara ar fi început astăzi al patrulea an de liceu, însă mașina în care se afla a fost spulberată de o platformă condusă de un șofer român

Citeste si: Noul an școlar, marcat de tragedii. O profesoară de 28 de ani din SUA a murit de Covid-19 la o săptămână după începerea școlii

Citeste si: Fenomenul STOP BULLYING din România continuă! Încă un videclip in care o fetiță este agresată a ajuns viral, iar oamenii au sărit imediat in apărarea celei mici

„O teroriza. Aşa ceva nu am văzut niciodată”

Concubinul femeii, cel la care s-a mutat în urmă cu două săptămâni din Tulcea, spune că aceasta o teroriza pe copilă și o bătea din orice motiv. Bărbatul susține că i-a spus să o lase în pace pe copilă atunci când a văzut că o lovește.

„Din orice o bătea, din orice. Era terorizată. Era violentă.(...) Și eu am rămas uimit când am văzut. Şi eu am un băieţel de trei ani. Aşa ceva nu am văzut niciodată.

N-am pus-o eu să dea în el, vorbeam cu ea la telefon. Eu i-am mai zis şi ei măi Mihaelo, lasă fata în pace”,  a declarat concubinul femeii, potrivit Observator.