VIDEO! PSD modifică starea de alertă în „stare de tranziție spre normalitate” pentru 15 zile! Primele declarații ale lui Marcel Ciolacu: „În spaţii închise se pot juca păcănele”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că Comitetul Executiv al PSD a decis să voteze în Parlament ”tot ce ţine de sănătatea Românilor”, însă nu prevederi, cum ar fi, de exemplu, achiziţiile directe.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

PSD modifică starea de alertă în stare de tranziție spre normalitate
PSD modifică starea de alertă în stare de tranziție spre normalitate


In articol:

Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu a afirmat că PSD va modifica Hotărârea de Guvern în Parlament şi va introduce deschiderea bisericilor.

”Nu avem nicio analiză de risc, nu avem nicio propunere de prelungire a stării de alertă. Cu alte cuvinte, nici noi, nici românii nu ştim, cu câteva ore înainte, ce se va întâmpla când va expira starea de alertă. Cu certitudine ştim un lucru: în spaţii închise se pot juca păcănele”, a afirmat, luni, MArcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD. 

Citeste si: Păcănelele scindează țara. Ce se ascunde în spatele jocurilor de noroc

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Marcel Ciolacu a precizat că se aşteaptă propunerile Guvernului 

”Aşteptăm să vedem cum este propunerea Guvernului şi cum atrată acest HG. Am luat o decizie în CEX – tot ce ţine de sănătatea Românilor va fi votat de PSD. Exclus să votămîn continuare achiziţii pblice directe care şi alte aberaţii care au fost trei luni şi care nu au ajutat pe nimeni, decât pe unii să se îmbogăţească”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Ciolacu a afirmat că PSD va accepta prelungirea stării de alertă pentru 15 zile.

Citeste si: Ciolacu: „Se deschid jocurile de noroc, păcănelele; unul dintre consilierii lui Orban are o afacere cu păcănele”

”Ce doresc de la Guvern să ne explice de ce în spaţii inchise putem juca păcănele şi de ce în spaţii închise la biserică nu putem merge. Când avem dublă măsură, vă spun eu sunt singur lucru: când un guvern ia decizii prin dublă măsură, e un singur lucru, se numeşte corupţie”, a mai afirmat Ciolacu. 

Citeste si: Dublarea alocațiilor. Legea merge la promulgare la președintele Klaus Iohannis

Întrebat dacă PSD va modifica Hotărârea Guvernului pentru prelungirea stării de alertă, în sensul intruducerii de prevederi referitoare la teatre, restaurante sau biserici, Ciolacu a spus: În ceea ce priveşte lăcaşele de cult, da”. 


Citește și:

Klaus Iohannis, primele declarații după alegerile locale 2020: „Victoria aparține în primul rând democrației românești”

Cât costă un vaccin antigripal în România

Pericol de explozie pe centura Ploieștiului! O cisternă cu 32 de tone de kerosen s-a răsturnat. A fost trimis mesaj RO-ALERT

Care este cel mai lung cuvânt din limba română

O turistă ar fi încercat să sară de la balconul casei de vacanță după ce a fost violată

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies