Video șocant! Un medic a scăpat în cap un bebeluș născut prematur!

Un medic a scăpat în cap un bebeluș născut prematur. Tatăl nou-născutului a surprins totul într-un video șocant.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Un bebeluș născut prematur a fost scăpat în cap de medicul care trebuia să aibă grijă de ea. Nou-născutul a făcut hemoragie cerebrală, iar părinții cred că de vină este chiar greșeală imensă făcută de cei de la spital.

fara descriere

Monique și Derrick Rodgers au devenit părinții a doi bebeluși pe data de 14 februarie. La câteva zile după venirea pe lume a gemenilor, Morgan a suferit o hemoragie cerebrală în partea stângă a creierului. Tatăl surprinsese într-un video chiar momentul în care medicul a făcut greșeala de a-i scăpa fiica în cap și a publicat pe pagina lui de Instagram imaginile șocante. Se poate vedea cum, în timp ce curățau nou-născutul, aceasta a fost la un pas de a cădea direct pe podea. Din fericire, o altă persoană prezentă în sală a prins imediat bebelușul care ar fi putut să sufere răni grave.

Citeste si: Copii crescuți în condiții inumane! Micuții erau murdari, plini de purici și nu știau să vorbească! Imagini șocante

Citeste si: A mers să își ia fetița de la grădiniță și a avut parte de un șoc! Ce era pe spatele micuței: „Ți se întoarce stomacul, sunt zeci”

Citeste si: Giani Kiriţă se antrenează cu Leonard Doroftei pentru lupta de K1 cu Daniel Chiriţă: “Ca Leonard Doroftei, sunt campion mondial”

Cum a reacționat medicul care a scăpat bebelușul în cap când a văzut video-ul

Derrick Rodgers a făcut imaginile publice pe internet după ce i l-a arătat medicului și a fost deranjat de atitudinea ui. Nu doar că nu și-a cerut iertare pentru greșeala colosală, dar nici nu a vrut să stea de vorbă cu părinții.

„I-am spus: „Mi-ai scăpat copilul!” Avea o privire nonșalantă. I-am arătat video-ul și nu a avut nimic de spus”, a declarat tatăl micuței.

Acum părinții vor să îi dea în judecată pe medici. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate