Vila de la Predeal a lui Nicolae Ceauşescu e din nou de vânzare! Acum 4 ani, nimeni nu a fost dispus să dea 300.000 de euro pe casa cu 8 camere!

Vila de la Predeal a lui Nicolae Ceauşescu e din nou de vânzare, pe un site specializat în licitaţii.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Vila de la Predeal a lui Nicolae Ceauşescu e din nou de vânzare, fiind scoasă la licitaţie. Vila de protocol a lui Nicolae Ceaușescu, de pe vremea când era general-maior de armată și îndeplinea funcțiile de ministru adjunct la Ministerul Apărării Naționale și Șef al Direcției Superioare Politice a Armatei, a fost scoasă la licitație. (vezi cum a strălucit la o nuntă nepoata lui Nicolae Ceauşescu)

Citeste si: Ultima dorință a cuplului Elena și Nicolae Ceaușescu! Omul care i-a împușcat a făcut dezvăluiri: "M-au rugat..."

Citeste si: Ce spune Valentin Ceaușescu despre știrea că ar fi murit astăzi: ”Pentru un mort, eu zic că mă simt foarte bine!” EXCLUSIV

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Mașina ARO a lui Nicolae Ceaușescu a ajuns într-o... păstrăvărie! Vezi cum arată mașina de lux evaluată la 30000 de euro FOTO EXCLUSIV

Vila de la Predeal a lui Nicolae Ceauşescu e din nou de vânzare. A fost ridicată în 1927 

Vila are o suprafață construită de 322 metri pătrați și 1.350 metri pătrați de teren, dispune de 8 camere și 3 băi, a scris Adevărul. Prețul nu este însă publicat pe site-ul artmark.ro, acesta fiind furnizat la cerere.  Vila ridicată în 1927 în zona sportiv-turistică Cioplea reprezintă una dintre primele construcții de agrement ridicate în zonă, devenind reședința de iarnă a prof. Teodor Vasilescu. Proprietatea avea să fie achiziționată ulterior de Comitetul Școlar al Municipiului Ploiești (1937), ultimul proprietar până la venirea la putere a comuniștilor.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate