Viorel Cataramă aruncă bomba: Alexandra și Luiza nu sunt moarte! Oferă o recompensă de 100.000 de euro persoanei care va da informații ce vor duce la găsirea fetelor

Președintele Dreptei Liberale Viorel Cataramă a anunțat că va oferi o recompensă de 100.000 de euro persoanei care va da informații ce vor duce la găsirea și eliberarea Luizei Melencu sau a Alexandrei Măceșanu.

Distribuie pe:

Autor: R.B.

fara descriere

”Încă de la izbucnirea scandalului Caracal, am anunțat că nu pot accepta varianta crimei, așa cum a fost prezentată de autorități. Nici până azi, nu s-au prezentat dovezi, dincolo de orice îndoială, că cele două fete au fost ucise”, a scris Viorel Cataramă, duminică, pe Facebook, conform cancan.ro.

Citeste si: Natașa Raab, în doliu! Soțul ei a murit noaptea trecută

Acesta a mai afirmat că instituțiile statului anchetează varianta crimei, deși opinia publică este tot mai convinsă că este vorba de cazuri de trafic de persoane.

Citeste si: Gino Iorgulescu şi-a scos fiul de la dezintoxicare înainte ca Mario să se vindece de dependenţa de droguri: ”L-ați externat înainte de terminarea tratamentului?”

Citeste si: Diana Dumitrescu a născut în secret un băiețel

”Instituțiile statului anchetează și investighează cu precădere varianta crimei, fără a ține cont de opinia publică, din ce în ce mai convinsă că suntem în fața unui caz de trafic de persoane. De aceea, anunț pe această cale că ofer o recompensă de 100.000 Euro persoanei care va da informații de natură să conducă la găsirea și eliberarea Luizei sau Alexandrei”, a conchis Cataramă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate