Viorel Lis nu este de acord ca Oana să înfieze un copil: "E periculos, pentru că..."

Fostul edil și soția lui nu sunt de aceeași părere în ceea ce privește adopția.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Viorel și Oana Lis sunt căsătoriți de mulți ani și și-au întemeiat împreună o familie bazată pe încredere și respect, însă nu au reușit să aibă până acum un copil. Deși fostul primar s-a bucurat de privilegiul de a deveni tată în căsătoriile anterioare, bărbatul nu este de acord ca soția lui să apeleze la adopție, pentru a-și vedea visul

devenit realitate.

Citeste si: Oana Lis, dezvăluiri dureroase despre Viorel Lis: „Vorbeam despre groapă, despre unde ar vrea să fie îngropat”

Viorel Lis, împotriva adopției

Viorel Lis a declarat în nenumărate rânduri că își dorește să o vadă pe soția lui fericită și să îi îndeplinească visul de a fi mamă, însă acum nu mai este de aceeași părere.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

În cadrul unui interviu televizat, fostul edil a susținut că este reticent în privința adopției, chiar dacă Oana este mai hotărâtă ca oricând să înfieze un copil: "E periculos, pentru că nu știi caracterul omului", a declarat Viorel Lis, în cadrul unei apariții tv.

Viorel Lis are doi copii din căsătoriile anterioare
Oana și Viorel Lis[Sursa foto: Instagram]

Oana Lis își dorește să devină mamă cât mai curând

Cu toate că soțul ei nu este în totalitate de acord cu adopția și se arată îngrijorat de acest pas, Oana Lis vrea cu orice preț să devină mamă și să-și îndeplinească visul.

Citeste si: Oana Lis, din nou în rochie de mireasă! „Sunt niște emoții deosebite când o îmbraci”. Motivul este absolut incredibil

Mai mult, vedeta spune că nu o să țină cont de părerea partenerului ei și o să înfieze un copil indiferent de situație, fără să își facă prea multe scenarii negative legate de viitor: "Asta e părerea ta, Viorel! Te rog frumos, nu intrăm în subiectul ăsta. Părerea mea este că eu o să adopt indiferent de părerea lui Viorel. El are copiii lui, el și-a trăit viața.

Eu, ca psiholog, trebuie să nu pun fricile pe primul loc. De unde știu că eu nu o să fie o relație minunată, și eu o să iubesc acel copil și el o să mă iubească pe mine?", a fost replica Oanei pentru Viorel Lis, în cadrul aceleiași apariții tv.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies