Viorica Chiurciu a lăsat muzica populară pentru cea ușoară. Declarații în exclusivitate: „A fost un fel de provocare”

Invitată la Teo Show, cântăreața de muzică populară Viorica Chiurciu a vorbit despre noul stil muzical pe care îl abordează. Artista a trecut de la muzica populară la muzica ușoară și se declară extrem de entuziasmată de ceea ce urmează.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea


In articol:

Viorica Chiurciu a lăsat muzica populară pentru cea ușoară. Declarații în exclusivitate. Doctor în științe medicale, artistă și studentă la conservator, Viorica Chiurciu le-a făcut o surpiză fanilor. Invitată în platoul emisiunii Teo Show, artista a dezvăluit că și-a schimbat stilul muzical. De la muzica populară, artista a trecut la muzica ușoară. Declarații în exlusivitate.

Viorica Chiurciu a lăsat muzica populară pentru cea ușoară. Declarații în exclusivitate: „A fost un fel de provocare”

Viorica Chiurciu a lăsat muzica populară pentru cea ușoară. Declarații în exclusivitate. De la muzică populară, Viorica Chiurciu a trecut la muzică ușoară și a înregistrat deja 13 cântece, urmând să lanseze și un CD în perioada următoare. Artista a mărturisit că schimbarea  a venit în perioada carantinei și că a fost o inițiativă care a venit la pachet cu gânduri pozitive în tot acel haos creat de coronavirus. 

„Aveam de gând să fac asta (n.r muzică ușoară), dar provocarea a fost mai mult din partea lui Raul, căci așa s-au legat lucrurile. Eram pe scenă și cântam „Ploaia și noi” de Vasile Vasilache și i-a plăcut foarte mult cum interpretez și atunci a promis în fața națiunii că o să îmi creeze niște cântece. Și așa au venit aceste cântece, am înregistrat 13 cântece în perioada izolării COVID-ului.

Citeste si: Viorica Chiurciu, pictorial de excepție! Cât de bine arată femeia care conduce un imperiu financiar!

Citeste si: Dr. Constantin Chiurciu, românul care a revoluționat medicina cu invențiile sale, a murit

Citeste si: Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Rugăciunea care e rostită de 2000 de ani - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

A fost o ințiativă și un proiect care a venit cu ceva pozitiv. A fost un fel de provocare pentru schimbare. Am de gând să cânt împreună cu Raul și o să scoatem și un cântec în duet.

Am făcut 13, iar unul dintre ele este un duet. Avem de gând să facem un CD, dar el acum este la mare și aștept să vină să ne continuăm activitatea împreună. Cântecul pe care l-am ales astăzi este „Poate” și este scris după povestea mea”, a povestit Viorica Chiurciu la Teo Show. 

Cât de bine arată Viorica Chiurciu, femeia  care conduce un imperiu financiar!

Viorica Chiurciu este femeia care a clădit, alături de soțul ei, Dr. Ing. chim. Constantin Chiurciu, un imperiu financiar, compania românească Romvac. Cei doi, alături de oamenii de ştiinţă de la Romvac, au creat peste 300 de produse medicinale de uz veterinar, pentru toate speciile de animale crescute în România. Printre realizări, se înscriu şi cele 18 brevete de invenție deţinute, toate utilizate în producție.

Viorica Chiurciu a lăsat muzica populară pentru cea ușoară. Declarații în exclusivitate: „A fost un fel de provocare”
viorica

Acum a rămas singură în lupta cu viața, după dispariția fulgerătoare a celui care i-a fost jumătate în viață, dar frumoasa femeie nu s-a lăsat și continuă să meargă înainte cu și mai multă putere și motivare.

Premiată de Academia Română (ASAS) cu distincția Paul Riegler, cercetător științific gr. I, doctor în științe medicale și director director general al Companiei Romvac, Viorica Chiurciu este omul de știință care a înnobilat și a dat, încă o dată, valoare cuvântului „românesc”, prin realizările din medicina umană și veterinară care au trecut dincolo de granițele țării.

Lector la conferințe internaționale, autor al multor cărți de medicină, cu articole în publicații științifice și apariții în emisiuni radio și TV de specialitate, Viorica Chiurciu nu este numai doctorul în halat alb imaculat, dar și cel al sufletelor noastre pe care le mângâie prin cântecele sale de folclor autentic.

Citește continuarea AICI.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iulia Albu, revoltată pe anumite mame din showbiz: „Vedetele își folosesc copiii pe post de jucării din pluș”

Orban nu o să mai fie premier: Toată lumea știe! E bomba momentului

O celebră vedetă rupe tăcerea! A trăit în teroare ani întregi crezând că are o boală extrem de gravă. Medicii i-au greșit diagnosticul. Mărturii înfiorătoare

Vrei să-ți cumperi o casă sau un apartament? La ce trebuie să fii atent

În ce capcană a căzut Bianca Comănici la Puterea dragostei. A recunoscut abia după finală: „Chestii pe care le făceam unor persoane...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies