Viorica Dăncilă, prima reacție după ce a fost pusă la zid că nu și-a trecut „ceasul de 20.000 de euro” în declarația de avere: „O să vă aduc acest ceas”

Viorica Dăncilă a oferit primele lămuriri în legătură cu motivul pentru care nu și-a trecut ceasul în declarația de avere.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Viorica Dăncilă a apărut zilele trecute purtând un ceas despre care s-a scris că ar fi costat 20.000 de euro. Candidatul PSD la președiține nu a trecut accesoriul în declarația de avere, iar asta i-a făcut pe cârcotași să creadă că ea ar avea ceva de ascuns.

Miercuri, Viorica Dăncilă a vorbit despre ceasul despre care s-a spus că ar valora cât 119 pensii.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

„Este un ceas, nu-l am la mine, o să-l aduc, este primit de la soţul meu cadou, vă garantez că nu valorează mai mult de 5.000 de euro, astfel încat să-l trec în declaraţia de avere. Este un ceas primit de la soţul meu, nu am cerut certificatul. Soţul meu nu ar fi alocat 20.000 de euro pentru un ceas.

Citeste si: Fanii Puterea dragostei în stare de șoc! S-au despărțit! Ea a pierdut sarcina, iar relația lor s-a destrămat

Citeste si: „ROventura” revine cu un nou sezon, sâmbăta aceasta, la Kanal D

Ceea ce am văzut că a dat un domn, care probabil de bună credinţă îl întreabă şi cât valorează casele domnului Iohannis, ca să arate că este imparţial, a pus alt ceas. Nu seamănă ce am eu cu fotografia respectivă. O să vă aduc acest ceas şi o să-l pun la dispoziţie„, a afirmat Viorica Dăncilă la o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD.

„Vorbesc liber acum. Să vă uitaţi bine la urechi că nu am cască în ureche. Vroiam să răspund punctual la tot ce a adus Klaus Iohannis în spaţiul public. De altfel, cu dumneavoastră vorbesc liber, răspund la o orice întrebare”, a mai spus Viorica Dăncilă, râzând.

Urmatorul articol
Citește și:

Ștefan Stan, prima declarație de la Starea Civilă! De azi, nu mai e burlac: „Cred că m-am nenorocit”

Tânără de 24 de ani se teme pentru viața ei după mai multe intervenții de mărire a buzelor: s-au umflat și au devenit albe ca varul

Gravida Simina, atac la Bianca de la Puterea dragostei! Ce a putut să spună despre ea după ce a văzut-o cu peruca blondă: "Mă mir că Livian o place, că..."

Un nou joc amoros trimite femeile la spital! Avertismentul medicilor: ”Nu mai folosiți periuțele electrice ca să vă...”

Metroul din Drumul Taberei se va închide, la scurt timp de la inaugurare! Care este motivul: "Au început să apară primele defecţiuni..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies