Viorica Dăncilă, taxată DUR pentru ţinuta purtată la sfinţirea Catedralei Neamului. Uite cum s-a îmbrăcat şi de ce criticat-o Iulia Albu. FOTO!

Viorica Dăncilă, ţinută nepotrivită la sfinţirea Catedralei Neamului. Vezi ce spune Iulia Albu despre outfit-ul premierului.

Autor: Lili Lascar

Iulia Albu nu menajează pe nimeni la rubricile ei celebre de poliţie a modei. Dacă o persoană publică, fie ea actor, artist, blogger, prezentator tv, politician, om de afaceri sau socialite, nu respectă regulile vestimentare, este taxată imediat, în funcţie de dimensiunea greşelilor.

Ei bine, de data aceasta în vizorul Domniţei de Alba a intrat premierul Viorica Dăncilă.

Politiciana a mai fost analizată de fashion editor şi de multe ori a obţinut note decente pentru ţinutele ei.

Viorica Dăncilă, ţinută nepotrivită la sfinţirea Catedralei Neamului. "Nu se poartă în niciun caz la biserică"

În cazul de faţă însă, Iulia Albu nu a fost deloc încântată de alegerea controversatului prim-ministru. Vedeta consideră că premierul a dus lipsă de inspiraţie când a ales ţinuta pe care a purtat-o la sfinţirea Catedralei Neamului, în urmă cu trei zile.

" Aş dori să îi învederez doamnei Viorica Dăncilă că cizma înaltă, cu toc, nu se poartă în niciun caz la biserică sau, în cazul în care domnia ei poartă ciorapi 100 den cu pantof închis, cu toc, lucru de care nu pot fi sigură din cauza calităţii pozei, că… dacă doreşte să ajungă

la inima poporului, nu este necesar să se îmbrace de parcă ar merge cu metroul… nu atunci când te aşteaptă şoferul cu limuzină în faţa blocului. Mâneca paltonului este mult prea lungă, însă coafura îmi place în continuare.", a scris fashion editor-ul pe blogul ei iuliaalbu.com

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iulia Albu o "demolează" fără milă pe una dintre cele mai frumoase femei din România. I-a desfiinţat ţinuta, machiajul şi coafura! Geanina Ilieş a primit trofeul BAU.

Ozana Barabancea a luat o notă RUŞINOASĂ de la Iulia Albu. Ce a zis fashion editor-ul despre decolteul artistei, dar şi despre machiajul acesteia

Eveniment MEMORABIL pentru Daniela Crudu! Aceasta este singura ţinută pentru care a primit notă de "trecere" de la Iulia Albu! "Saltul făcut este fabulos"

Horoscop Zilnic Miercuri 21 Aprilie 2021: Racii se bucură de o zi productivă, Săgetătorii se confruntă cu o tensiune copleșitoare

Lovitură imensă pentru Meghan Markle. Ce i-a dat Regina lui Kate Middleton la funeraliile Prințului Philip

CUTREMUR IN SHOWBIZ! De cine ar fi indragostit acum Cătălin Măruță. Probleme mari pentru Andra

Istoria secretă. Filmul pentru care Ceaușescu a interzis-o pe Margareta Pâslaru

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies