Viorica Moise a învins cancerul de patru ori, dar a murit în teribilul accident de la Ialomița! Femeia avea o poveste de viață impresionantă

Cosmin a relatat pvestea impresionantă de viață a mamei sale, Viorica Moise. Femeia a murit în accidentul de la Ialomița.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Viorica Moise a murit în accidentul îngrozitor de la Ialomița. Femeia avea o poveste de viață impresionantă. A învins cancerul de patru ori și a crescut singură doi copii, după ce soțul a murit când ea avea doar 25 de ani.

„Eram acasa în Anglia şi m-a sunat fratele meu. Mi-a spus să-mi iau bilet, să vin acasă că mama a făcut accident. Nu-mi venea să cred. E foarte dureros. Trebuia să-şi ia concediu luna viitoare, voiam să plecam în vacanta alături de soţia şi cumnata, trebuia să vina sa stea cu fetita o saptamană în Anglia. A mai venit de 3-4 ori cand s-a putut. Ne-a crescut fetita si i-a dat o educatie. De la 9 luni pana la 3 ani a crescut-o, apoi am luat-o langa noi, ne-a fost foarte greu. Povestea noastra nu este fericita! Tata avea 27 de ani când a murit de cancer, aceeaşi boală pe care a avut-o şi mama. Mama a avut patru operatii, a reuşit să scape cu bine din toate cele patru operaţii şi uitati unde s-a ajuns. Aveam 7 ani si fratele meu avea 4 ani cand a murit tata. Nu am cuvinte. Ne este foarte greu. Dumnezeu le aşează în viaţa fiecăruia, oricât ai fugi de soartă, tot iti vine randul”, a spus Cosmin, fiul Vioricăi Moise, una dintre femeile moarte în accidentul din Ialomiţa, pentru RTV. 

Citeste si: Alexandra Badea, cea mai tânără mămică care a murit în accidentul din Ialomița, și-ar fi presimțit moartea

fara descriere

Primarul din satul Munteni Buzău a declarat zile de doliu în memoria victimelor

Primarul din Munteni Buzău a declarat mai multe zile de doliu, iar un localnic a făcut un apel emoționant pe Facebook, unde i-a îndemnat pe oameni să aducă buchete de flori pentru a decora arcada de la intrarea în localitate în memoria victimelor.

„Muntenaşi şi nu numai. Maine, 6 octombrie, începând cu ora 07.00 cine doreşte poate contribui cu un buchet de flori. Flori care vor decora arcada de la intrarea în comună, în memoria celor care şi-au pierdut viaţa iîn urma tragicului accident. Haideţi să împodobim cu multe flori acea arcadă ca atunci caâd vor veni pentru ultima dată acasă să-i primim cu respect”, a scris localnicul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate