Virgil Musta, dezvăluiri despre noul tratament împotriva coronavirusului! Cum a reușit să trateze pacienții ca să nu mai ajungă niciunul la Terapie Intensivă

Medicul care a făcut minuni la Timișoara, Virgil Musta a propus de curând un nou tratament împotriva coronavirusului, iar rezultatele obținute au fost de-a dreptul spectaculoase, schema de tratament folosită de el fiind adoptată la nivelul întregii țări.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Reușitele medicale de la Timișoara în plină luptă împotriva coronavirusului au transformat orașul din vestul României într-un adevărat model de copiat în ceea ce privește tratamentul anti-COVID-19, iar Virgil Musta, medicul coordonator de acolo ne-a dezvăluit ce tratament revoluționar a aplicat.

Citeste si: Medicul Virgil Musta, recomandări explicite pentru deschiderea teraselor după 15 mai: ”Soluția este individuală” VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Medicul care a făcut minuni la Timișoara, Virgil Musta, vorbește despre gestul lui Viorel Cataramă: ”Omul este liber să își aleagă soarta” VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Medicul Virgil Musta: „Marea responsabilizare şi nu marea relaxare! Nu vreau să ştergem cu buretele ce am câştigat”

”Noi am asociat tratamentului pe care l-am instituit de la începutul pandemiei, cel antiviral, cu un tratament patogenic. În urmă cu o lună, o lună și ceva, erau discuții aprige la nivel internațional legate de patogenia acestui virus și s-a constatat că la nivelul organelor principale și mai ales la nivelul plămânului apar tromboze la nivelul vaselor mici și care nu permit transmiterea oxigenului mai departe la țesuturi, fiind una dintre cauzele principale ale evoluției severe și a decesului”, a explicat, în exclusvitate pentru WOWbiz.ro, medicul Virgiul Musta.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Mai mult, rezultatele au apărut imediat și s-au făcut simțite în cel mai bun mod cu putință. ”Văzând argumentele științifice am decis să introducem în terapia noastră tratamentul preventiv pentru aceste complicații de tromboembolie pentru că e mult mai ușor să acționezi preventiv. Tratamentul este vechi, e cunoscut și folosit și în alte tratamente, nu doar în infecția cu COVID-19. O analiză la o lună de la introducerea tratamentului ne-a arătat că pe secția unde am introdus inițial tratamentul nu am mai avut pacienți care să intre în Terapie Intensivă și au evoluat favorabil”, a mai spus medicul Virgil Musta.

 

Vezi toate declaratiile facute de Virgil Musta, medicul care a facutminuni la timisoara, doar pe stirilekanald.ro

 

Virgil Musta, sfaturi simple contra coronavirus!

Doctorul Virgil Musta spune că mâinile trebuie să se bucure de o atenție specială. ”O cale importantă de transmitere sunt mâinile. Mâinile murdare, contaminate. Noi, când tușim, când eliminăm acest virus, el se depune pe suprafețe. Punem mâna și, automat, ne-am contaminat. Putem să ne contaminăm de pe sol, de pe masă, de pe obiecte... Această transmitere se face prin mâna noastră, mână pe care o ducem la gură, la nas, la ochi. Trebuie să desfacem acest lanț și acel obicei pe care îl avem să ducem mâna la nas trebuie să îl controlăm. Și nu e simplu...

Când mergem acasă, pentru că s-ar putea să ne contaminăm tălpile de la virusul de pe sol, primul lucru e să ne descălțăm. Avem acel preș cu clor, ne ștergem  bine talpa de la pantofi, ne descălțăm și fără să atingem nimic în casă mergem și se spălăm pe mâini.

După ce ne-am spălat pe mâini, practic am igienizat mâna, ne scoatem hainele, într-un loc anume, pe care îl considerăm posibil  loccontaminat și unde le lăsam 24 de ore, la aerisit. Dacă avem posibilitatea să punem o lampă de ultraviolete, dacă avem posibilitatea să le spălăm, le spălăm. Mergem din nou să ne spălăm pe mâini, după care ne îmbrăcăm cu hainele de casă. NU trebuie să umblăm cu aceleași haine în casă ca și afară, să nu umblăm cu aceeași pantofi în casă ca și afară. Și să ne spălăm cât mai des pe mâini... Toală lumea este speriată că nu există dezinfectanți! Da, dezinfectantul ajută, dar apa și săpunul sunt cele mai bune și îl are oricine. Și, foarte important, dacă nu punem mâna la gură, la nas sau la ochi, nu ne contaminăm. Aceste gesturi trebuie să învățăm să le controlăm și atunci avem o șansă”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Virgil Musta.

 

Galerie foto 
Citește și:

Prima reacție a lui Traian Băsescu după alegerile locale 2020: „Nicușor Dan nu va intra în Primăria Capitalei până nu...”

Rezultate parțiale Alegeri Locale București: Gabriela Firea 39 %, Nicușor Dan 47,2%, Traian Băsescu 8,6 %

Rezultate finale Alegeri Locale 2020! Date oficiale BEC. Live Update cu numărătoarea voturilor

BREAKING NEWS! Biroul Electoral Central a respins solicitarea MAI de prelungire a votării după ora 21:00

Incident neobișnuit la Craiova. Un bărbat a rămas fără buletin după ce a votat la alegerile locale

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies