Durere imensă pentru o familie! Și-a pus capăt zilelor, la numai 23 de ani! Cum a fost găsit

Un tânăr a fost găsit spânzurat în casă, chiar de către mama lui. Ce se întâmplase cu acesta înainte de a face acest gest.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Locuitorii din Tătărani sunt în stare de șoc, după ce un tânăr în vârstă de 23 de ani a făcut un gest șocant.

Băiatul a fost găsit spânzurat în casa părintească, iar mama sa a fost cea care a făcut descoperirea șocantă.

Medicii ajunși la fața locului nu l-au mai putut ajuta pe băiat, spre disperarea părinților. Tânărul era student la Politehnică și avea perspective foarte bune de viitor. Fusese un elev cu rezultate remarcabile.

Citeste si: A murit pe loc, în timp ce se ducea la aeroport să își ia iubita

Citeste si: Roxana s-a dat de gol! Cu câți bărbați s-a sărutat în vacanță, în afară de Andy

Citeste si: Roxana de la „Puterea dragostei”, crize de gelozie! Scene în premieră, la limita difuzării

Nimeni nu știe ce l-a determinat pe Mihai să-și ia viața, mai alea că nici nu a lăsat un bilet de adio în care să explice ce l-a frământat.

Prietenii și rudele, mesaje impresionante pentru tânăr

Oamenii din comună spun că nu avea prieteni pentru că își dedica foarte mult timp studiului. Pe pagina sa de socializare, curg mesajele în care prietenii săi virtuali sunt șocați de gestul său.

Dumnezeu sa te ierte Mihăiță, eu te am ținut în brate de mic de când te ai născut, erai cel mai deștept copil de la noi din sat iar mama ta era mândră de tine... Așa cum se spune ca geniile sunt neînțelese, așa este și gestul tău...

Dumnezeu sa te ierte și îngerii sa călăuzească sufletul tău către lumina... Rămas bun... Nu te voi uita niciodată!!!! / Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace !😢 Nu te vom uita niciodata ! Condoleante familiei” .

Dumnezeu sa te odihnească în pace, Mihăiță, erai un baiat de nedescris.. 😢😢 condoleanțe familiei !!😭😭😭😭 / Noi nu vom mai fi la fel fără tine, varul meu bun, cuminte și deștept. Durerea noastră nu poate fi spusă în cuvinte, este nemăsurata. Te-am iubit ca pe un frate și m-am bucurat pentru reușitele tale nespus.

Dumnezeu să te mângâie, suflet bun!!! Nu te vom uita niciodată!”, au scris rudele și prietenii pe pagina tânărului,

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate