Vladimir Găitan era asaltat de femei şi ajungea obosit la filmări: “Făceam tot posibilul să-l ferim cât mai bine de admiratoare, să nu cumva să fie prea obosit sau prea risipit”

Ileana Popovici a dezvăluit că Vladimir Găitan era asaltat de femei şi ajungea obosit la filmări, în 1968, când s-a produs celebrul film “Reconstituirea”.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

În 1968, Vladimir Găitan era asaltat de femei şi ajungea obosit la filmări. Anul acesta se împlinesc 50 de ani de la realizarea filmului "Reconstituirea", regizat de Lucian Pintilie, peliculă care a fost interzisă de comunişti la puţin timp după apariţie. Pe lângă nume consacrate ca Emil Botta şi George Constantin, în film au apărut şi actori tineri ca George Mihăiţă, Vladimir Găitan şi Ileana Popovici.

(vezi ce boală l-a măcinat pe Vladimir Găitan )

Vladimir Găitan era asaltat de femei şi ajungea obosit la filmări: “Duţu Găitan era foarte curtat de fete"

Aceasta din urmă a a acordat un interviu în Formula AS, unde a povestit despre atmosfera de la filmări. La un moment dat, ea s-a referit şi la Vladimir Găitan, colegul ei de platou. “Duţu Găitan era foarte curtat de fete şi nu prea avea timp de noi! De el aveam grijă şi eu, şi Mihăiţă, în sensul că făceam tot posibilul să-l ferim cât mai bine de admiratoare, pentru ca atunci când ajungea la cadru, să nu cumva să fie prea obosit sau prea risipit...”, a mărturisit Ileana Popovici.

Vladimir Găitan era asaltat de femei şi ajungea obosit la filmări: "Tendinţa lui era să ajungă la filmări cam cu întârziere"

La "Reconstituirea", Vladimir Găitan era asaltat de femei şi ajungea obosit la filmări. “Că tendinţa lui, din pricina fetelor, era să ajungă la filmări cam cu întârziere! Acum, lăsând gluma la o parte, Duţu era şi atunci şi a rămas şi azi un băiat foarte fin, cu mult bun simţ, educat şi foarte serios, pentru care munca e mereu o

chestiune de corectitudine, dar şi de onoare. El era şi este întruchiparea cea mai nobilă a bucovineanului get-beget! Dovadă, ce carieră splendidă şi-a croit, ce familie stabilă şi-a migăluit!”, a mai spus actriţa.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

FOTO! Uite cum arata la 70 de ani marea iubire a lui Sergiu Nicolaescu! Actrita Ileana Popovici si celebrul regizor au fost impreuna vreme de 8 ani

Alexandru Arşinel este mai în formă ca niciodată! Uite-l pe celebrul actor în capul mesei, la o petrecere în Israel, cum închină un pahar cu vin! VIDEO

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

SUTE DE MII de români vor să se vaccineze! Înscrieri masive în doar două zile

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Noul sezon „Survivor România” sparge audiențele

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies