Vladimir Putin, o nouă lovitură pentru Ucraina. Ordinul a fost deja semnat

Vladimir Putin este pregătit pentru a oferi o nouă lovitură Ucrainei. Toate necesitățile au fost puse la punct, liderul a semnat ordinul, iar armatei li s-au oferit informațiile necesare.

Vladimir Putin, o nouă lovitură pentru Ucraina. Ordinul a fost deja semnat
Autor: Simona Costache

In articol:

Vladimir Putin a semnat ordinul conform căruia elimină limitele de vârstă superioară în vederea înrolării în armată atât în cazul rușilor, cât și al străinilor, în baza unui contract, conform Reuters. Proiectul de lege a fost adoptat în cursul zilei de miercuri.

Legea veche permitea înrolarea în armată doar a cetățenilor care se încadrau în intervalul 18-40 de ani, iar străinii între 18 și 30 de ani. Numai în aceste condiții se puteau înrola în armata lui Putin.

Toate aceste modificări au fost realizate de Andrei Kartapolov, șeful Comisiei pentru apărare din Duma de Stat, și de către Andrei Krasov, primul său adjunct.

Citeste si: Finlanda, lovitură dură pentru Vladimir Putin! Vrea să intre în NATO de urgență: „Trebuie să aplicăm fără întârziere”

Citeste si: În ce stare se află Nikita de România, după ce a ajuns în comă la spital! Decizia luată de medici- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Rusia își dorește să atragă specialiști pentru Armată

Consecința modificării acestei legi, adică modificarea limitei superioare de vârstă, va fi aceea că va permite specialiștilor în diferit domenii, cum ar fi ingineria, asistența medicală sau

comunicațiile să se înroleze în armată.

De asemenea, modificarea proiectului de lege explică faptul că această modificare este binevenită, în condițiile în care doar cei de peste 40-45 de ani au reușit să dobândească o experiență importantă în ceea ce privește utilizarea armelor de înaltă precizie și a echipamentelor militare. 

Această modificare a fost realizată în contextul în care Rusia se confruntă cu pierderi îngrijorătoare în războiul care se desfășoară în Ucraina.

Citeste si: Mircea Geoană s-a întâlnit cu Vladimir Putin! Ce avertisment a lansat președintele rus la adresa României: "Atenţie cu UE!"

Ce pierderi a înregistrat Vladimir Putin în Ucraina până acum

Până sâmbătă, armata rusească a pierdut în jur de 30 000 de militari, 1 330 de tancuri și 207 avioane, conform Kiev Independent.

Pe lângă aceste pierderi, Putin a mai pierdut și 3 258 vehicule blindate, 174 elicoptere, 628 unități de artilerie, 13 nave, 203 lansatoare de rachete, 503

drone și 93 de sisteme de apărare anti-aeriană. 

De asemenea, se mai înregistrează pierderi și în cazul vehiculelor și cisternelor de carburant, 2 226 la număr, 116 rachete și 48 de echipamente speciale.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mircea Geoană s-a întâlnit cu Vladimir Putin! Ce avertisment a lansat președintele rus la adresa României: "Atenţie cu UE!"

Motivul uluitor pentru care un japonez a cheltuit aproape 15.000 de euro pentru a arăta ca un câine: „Un collie. Rasa mea preferată”

Rusia a schimbat radical strategia de război! Ce se întâmplă acum în Ucraina? Detalii de ultim moment

5 zodii dau lovitura. Berbecii vor obține o reușită importantă

NENOROCIREA care s-a abătut asupra României. Aceste zile sunt critice. Au ANUNȚAT OFICIAL

Vlăduța Lupău a născut un băiețel! Ce nume unic i-a ales micuțului său

Un alt produs consumat de români în cantități industriale devine lux. La ce preț a ajuns

Dan Petrescu, DEMIS de la CFR Cluj – Mirel Rădoi pregătit să-i ia locul – Planul lui Neluțu Varga după ce a făcut o criză de nervi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies