Vlăduţa Lupău are un tatuaj incredibil sub gleznă! Cântăreaţa şi l-a etalat la cununia civilă! FOTO

Vlăduţa Lupău are un tatuaj incredibil sub gleznă, pe care şi l-a expus şi la nuntă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Vlăduţa Lupău are un tatuaj incredibil sub gleznă, pe care şi l-a făcut acum doi-trei ani. E vorba despre mesajul “totul trece”, scris pe piciorul drept. Acesta a putut fi văzut la cununia civilă a cântăreţei de muzică populară, atunci când s-a măritat cu Adrian Rus, portar la CFR Cluj. Între-una din poze, fotograful angajat să realizeze pictorialul, a surprins doar piciorul Vlăduţei şi cu mesajul care se vede clar.

Citeste si: Armin Nicoară are o vilă luxoasă la Timişoara! Are piscină în curte, iar gardul de doi metri este din piatră de râu! FOTO

Citeste si: Secretul lui Armin Nicoară! Cum reușește să dea pe spate femeile cu talentul lui Video

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Motivul incredibil pentru care Armin Nicoară a picat Bacalaureatul! Saxofonistul a preferat să se ducă la un botez la Dej, deşi el avea examen la Timişoara!

Vlăduţa Lupău a apărut recent în prim-plan, după ce s-a speculat că ar fi avut o relație cu saxofonistul Armin Nicoară. ”Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… (…) Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”, a spus cântăreaţa de muzică populară pentru Cancan.  (vezi motivul pentru care Vlăduţa Lupău a ajuns în faţa judecătorilor)

Vlăduţa Lupău are un tatuaj incredibil sub gleznă: ”Totul a început din cauza ei"

“Nu are nimeni de unde să știe ce s-a întâmplat între mine și Vlăduța. Dacă s-a întâmplat ceva, eu, ca bărbat, nu o să mă laud, nu te poți lăuda cu așa ceva. Mai bine o să spun că nu am avut nicio relație cu ea, decât să spun că am făcut și am dres. Eu, ca bărbat, nu pot să mă laud cu așa ceva, chiar dacă a fost, chiar dacă nu a fost... Trebuie să fiu nebun la cap”, a spus, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Armin Nicoară.

”Totul a început din cauza ei. Nici nu știu... Am plecat la schi și, în acea dimineață, am văzut articolul în care ea vorbea urât de mine, că ea m-a ridicat pe mine, că nu ar putea avea o relație cu un om cât mâna ei... Dar nu știu de ce a început ea să povestească, cui i-a povestit, dar eu nu mă bag. (...) Noi am plăcut la public foarte mult, ne-am înțeles foarte bine... Adică, noi nu ne feream de oameni. De exemplu, dacă era o melodie așa, mai de dragoste, normal că ne comportam pe scenă... Dar nu vreau să dau mai multe amănunte”,  a mai mărturisit Armin.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Armin tremură de frica soțului Vlăduței? ”Bad Boy” Adi este iute la mânie! 3 episoade violente în care a fost implicat fotbalistul EXCLUSIV

Armin Nicoară este plin de bani! Saxofonistul are o casă de pariuri care îi poartă numele ce i-a adus câştiguri de aproape 300.000 de euro!

Cea mai mare dorință a lui Armin Nicoară! Culmea, tot la Vlăduța Lupău de gândește, nu la ”oficiala” Claudia Puican

Vlăduţa Lupău a luat cele mai tari premii în muzica populară! Vezi cu ce trofee se mândreşte frumoasa cântăreaţă!

Cine este și cum arată soția lui Giani din Las Fierbinți. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies