Motivul incredibil pentru care Armin Nicoară a picat Bacalaureatul! Saxofonistul a preferat să se ducă la un botez la Dej, deşi el avea examen la Timişoara!

Armin Nicoară a picat Bacalaureatul pentru că a fost invitat să cânte la o petrecere.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Armin Nicoară a picat Bacalaureatul în vara anului trecut. WOWbiz.ro a dezvăluit în exclusivitate că saxofonistul a învăţat la Liceul cu Program Sportiv din Timişoara şi că a dat BAC-ul. El a luat 5.15 la Limba şi literatura română, 6.8  la Geografie, a trecut examenul oral la Limba engleză, dar nu s-a prezentat la examenul scris la Istorie, care a fost disciplină obligatorie a profilului. (vezi ce a spus Leo de la Strehaia despre relaţia dintre Armin Nicoară şi Vlăduţa Lupău)

Citeste si: Cea mai mare dorință a lui Armin Nicoară! Culmea, tot la Vlăduța Lupău de gândește, nu la ”oficiala” Claudia Puican

Citeste si: Vlăduţa Lupău a luat cele mai tari premii în muzica populară! Vezi cu ce trofee se mândreşte frumoasa cântăreaţă!

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Legătura neașteptată între Cristi Borcea și fiul lui Leo de la Strehaia! Amândoi au ajuns sub formă de tatuaj pe trupul iubitelor lor

Astfel, Armin Nicoară a picat BAC-ul. Proba la Istorie a fost programată pe 3 iulie 2019.  În seara de 2 iulie, Armin a fost invitat să cânte la un botez la Dej, în judeţul Cluj, după cum arată o fotografie postată de saxofonist chiar în acea seară. „Botez Irina Maria !!”, a scris Armin, care s-a pozat alături de o blondă. El a ratat Bacalaureatul din cauza unui singur examen. Armin nu s-a prezentat la sesiunea din toamnă, tot din cauza programului încărcat cu nunţi şi botezuri.

Armin Nicoară a picat Bacalaureatul: ”Totul a început din cauza ei"

Armin Nicoară a apărut recent în prim-plan, după ce s-a speculat că ar fi avut o relație cu cântăreaţa Vlăduţa Lupău, care este măritată.. ”Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… (…) Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”, a spus artista pentru Cancan.  “Nu are nimeni de unde să știe ce s-a întâmplat între mine și Vlăduța. Dacă s-a întâmplat ceva, eu, ca bărbat, nu o să mă laud, nu te poți lăuda cu așa ceva. Mai bine o să spun că nu am avut nicio relație cu ea, decât să spun că am făcut și am dres. Eu, ca bărbat, nu pot să mă laud cu așa ceva, chiar dacă a fost, chiar dacă nu a fost... Trebuie să fiu nebun la cap”, a spus, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Armin Nicoară

”Totul a început din cauza ei. Nici nu știu... Am plecat la schi și, în acea dimineață, am văzut articolul în care ea vorbea urât de mine, că ea m-a ridicat pe mine, că nu ar putea avea o relație cu un om cât mâna ei... Dar nu știu de ce a început ea să povestească, cui i-a povestit, dar eu nu mă bag. (...) Noi am plăcut la public foarte mult, ne-am înțeles foarte bine... Adică, noi nu ne feream de oameni. De exemplu, dacă era o melodie așa, mai de dragoste, normal că ne comportam pe scenă... Dar nu vreau să dau mai multe amănunte”,  a mai mărturisit Armin.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cum de s-a uitat Vlăduţa Lupău la Armin Nicoară? Ea a fost o studentă de 10, iar el nu a luat nici măcar Bacalaureatul!

Socrul Vlăduței Lupău, acuzat că a agresat un jurnalist! Cât de influent este Toma Rus, tatăl soțului celei mai sexy cântărețe de muzică populară!

Rețeta corectă pentru varza murată. Ingredientul secret care îi dă gustul deosebit

Singurele filmări cu Armin Nicoară ”în trio-ul amoros”! Ce face artistul când o are în stânga pe Vlăduța Lupău și în dreapta pe Claudia Puican

Armin Nicoară și Claudia Puican și-au lansat clipul filmat în Dubai! Le-a priit scandalul cu Vlăduța Lupău

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies