Vlăduţa Lupău e îndrăgostită de propriul ei chip! A dat comandă ca portretul ei să fie imprimat pe geanta de voiaj şi pe geaca de blugi! FOTO

Vlăduţa Lupău e îndrăgostită de propriul ei chip, după cum se poate vedea din două fotografii.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Vlăduţa Lupău e îndrăgostită de propriul ei chip pe care şi-l arată în orice context. Cântăreaţa de muzică populară şi-a cumpărat un troller pe care l-a personalizat, la un atelier specializat, cu un desen făcut după o fotografie de-a ei, aplicat pe faţa genţii de voiaj. La fel s-a întâmplat şi cu o geacă de blugi, pe al cărei spate Vlăduţa a imprimat o fotografie care o înfăţişează îmbrăţişînd un căţeluş.

Citeste si: Armin Nicoară are o vilă luxoasă la Timişoara! Are piscină în curte, iar gardul de doi metri este din piatră de râu! FOTO

Citeste si: Secretul lui Armin Nicoară! Cum reușește să dea pe spate femeile cu talentul lui Video

Citeste si: Motivul incredibil pentru care Armin Nicoară a picat Bacalaureatul! Saxofonistul a preferat să se ducă la un botez la Dej, deşi el avea examen la Timişoara!

Vlăduţa Lupău a apărut recent în prim-plan, după ce s-a speculat că ar fi avut o relație cu saxofonistul Armin Nicoară. ”Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… (…) Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”, a spus cântăreaţa de muzică populară pentru Cancan. (vezi motivul pentru care Vlăduţa Lupău a ajuns în faţa judecătorilor)

fara descriere

Vlăduţa Lupău e îndrăgostită de propriul ei chip: "Noi nu ne feream de oameni"

“Nu are nimeni de unde să știe ce s-a întâmplat între mine și Vlăduța. Dacă s-a întâmplat ceva, eu, ca bărbat, nu o să mă laud, nu te poți lăuda cu așa ceva. Mai bine o să spun că nu am avut nicio relație cu ea, decât să spun că am făcut și am dres. Eu, ca bărbat, nu pot să mă laud cu așa ceva, chiar dacă a fost, chiar dacă nu a fost... Trebuie să fiu nebun la cap”, a spus, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Armin Nicoară.

”Totul a început din cauza ei. Nici nu știu... Am plecat la schi și, în acea dimineață, am văzut articolul în care ea vorbea urât de mine, că ea m-a ridicat pe mine, că nu ar putea avea o relație cu un om cât mâna ei... Dar nu știu de ce a început ea să povestească, cui i-a povestit, dar eu nu mă bag. (...) Noi am plăcut la public foarte mult, ne-am înțeles foarte bine... Adică, noi nu ne feream de oameni. De exemplu, dacă era o melodie așa, mai de dragoste, normal că ne comportam pe scenă... Dar nu vreau să dau mai multe amănunte”,  a mai mărturisit Armin.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate