Vrei să ştii cu ce se ocupă cu adevărat soţul Adelinei Pestriţu? Uite ce afacere îi aduce bani frumoşi tânărului! EXCLUSIV!

Adelina Pestriţu şi soţul ei, afacere cu ceasuri de lux! Uite ce preţuri au "bijuteriile"!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Adelina Pestriţu este un influencer în adevăratul sens al cuvântului, un model pentru foarte multe românce care-i asculta sfaturile şi se inspiră din stilul ei vestimentar şi chiar din atitudinea vedetei.

Citeste si: Adelina Pestriţu se mută din ţară? Vezi ce planuri incredibile are vedeta! "Ne-ar plăcea să locuim în SUA"

Frumoasa brunetă are o comunitate uriaşă, de mai bine de un milion de prieteni pe instagram, amici cu care comunică în permanenţă, prin mesaje, după fiecare poză postată sau pe insta story

fara descriere

Ei bine, printre zeci, chiar sute de mii de mesaje laudative sau critici constructive, câteodată protagonista noastră se mai confruntă şi cu întrebări sau afirmaţii ciudate sau, de ce să nu recunoaştem, stupide.

Adelina Pestriţu şi soţul ei, afacere cu ceasuri de lux! Business-ul merge din ce în ce mai bine!

Unii oameni o întreabă în continuare pe proaspăta doamnă Şteblea cu ce se ocupă sau o acuză că nu face nimic deşi acesta a explicat de nenumărate ori, atât la televizor cât şi pe insta story în ce constă job-ul ei.

Citeste si: Ce tratament dureros, dar extrem de eficient a făcut Adelina Pestriţu pentru ten? Vezi cât de mulţumită este vedeta şi ce preţ au procedurile!

fara descriere

Pe lângă statutul de influencer şi promotor de brand-uri, Adelina se poate lăuda şi cu calitatea de femeie de afaceri de succes. Vedeta are o revistă online, un magazin online de haine şi, nu în ultimul rând, cel mai nou business al ei şi al lui Virgil Şteblea, un magazin online care comercializează ceasuri de lux cu preţuri cuprinse între 3000 şi 12000 de euro.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate