Vremea pe trei zile. Anunțul de ultimă oră al meteorologilor

Vremea pe trei zile. Iată ce anunță meteorologii pentru următoarele trei zile.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat cum va fi vremea în București și în țară în următoarele trei zile.

Veștile din partea meteorologilor nu sunt deloc bune, deoarece vremea va fi instabilă. Chiar dacă temperaturile maxime pot ajunge până la 25 de grade Celsius, cu înnorări accentuate și pe arii restrânse se vor semnala fenomente severe, precu descărcări electrice.

Citeste si: Cutremurător! Alexandra, o fetiță de doi ani, găsită inconștientă lângă trupurile părinților morți! Aceștia decedaseră de 9 zile!

Citeste si: Cutremur extrem de puternic în urmă cu câteva ore! A fost simțit în toată țara

Citeste si: Alex Bodi, în doliu: "Viața este foarte crudă uneori"

Zona de sus a Crișanei, Banat, Oltenia și zona de munte trebuie să se aștepte la aceste fenoneme. Unele intersificări vor fi resimțite în zona de sud a teritoriului României. Minimele sunt cuprinse între 3 și 13 grade Celsius, iar maximele pot ajunge la 26 de grade Celsius.

„Pe ansamblu, intervalul se va caracteriza printr-un regim termic al aerului normal, în cea mai mare parte a ţării. Temperatura medie diurnă a aerului se va situa între 9…21°C, valori apropiate de mediile climatologice, pe aproape întreg teritoriul agricol. Temperatura maximă a aerului se va încadra între 15…26°C, în toate zonele de cultură.

Temperatura minimă a aerului va fi cuprinsă între 2…15°C, în majoritatea regiunilor”, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Coduri galbene emise în această dimineață

De asemenea, au fost emise două coduri galbene. De la ora 9:00 până la ora 15:00, în zona : Județul Caraş-Severin: Moldova Nouă, Oravița, Anina, Pojejena, Sichevița, Răcășdia, Grădinari, Sasca Montană, Coronini, Ciclova Română, Gârnic, Șopotu Nou, Vărădia, Socol, Berliște, Cărbunari, Naidăș, Vrani, Ciuchici. Se vor semnala : intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 km/h și temporar 75-80 km/h.

Între orele 8 - 10, în județul Constanța și județul Tulcea se va semnala local ceață care reduce vizibilitatea sub 200 m.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate