Vremuri grele pentru Tolea Ciumac! Pe 30 mai, luptătorul va afla de la judecători dacă va face închisoare pentru ”constituirea de grup infracțional organizat” | EXCLUSIV

Luptătorul Tolea Ciumac are mari emoții cu procesul în care este judecat pentru ”constituirea de grup infracțional organizat”.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Luptătorul Tolea Ciumac a fost reținut în toamna lui 2017 într-un dosar privind contrabanda cu țigări. Iată cum suna comunicatul DIICOT de la acea vreme privind speța în care Tolea apărea alături de câțiva tovarăși. ”La data de 26.10.2017 procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Bacau au dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore a inculpatilor Ciumac Anatolie, Iordache Niculae, Miron Dan , Placinta Vasile , Pavel Ionel , Paun Petre Tudorel si Stan Valentin si masura controlului judiciar fata de alti 12 inculpati, pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat si contrabanda. La data de 26.10.2017 procurorii DIICOT impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigaziilor de Combatere a Criminalitatii Organizate Bacau, Brasov, Galati, Bucuresti si a Structurilor de Combatere a Criminalitatii Organizate Calarasi si Teleorman au efectuat un numar de 56 de perchezitii domiciliare, pe raza judetelor Bacau, Ilfov, Covasna, Vrancea, Calarasi, Teleorman, Dambovita si a municipiului Bucuresti, ocazie cu care au fost gasite si ridicate aproximativ 586.760 pachete tigari, 280 kg tigarete vrac, 247.050 lei, 47.550 euro si 100 lire”. 

Citeste si: Nevasta lui Tolea Ciumac culege portocale în Sardinia FOTO

Citeste si: Magda Ciumac îi dă sfaturi Adrianei Bahmuțeanu! ”Să te gândești la sănătatea și viața ta”

Aflat în prezent în Italia, la soția lui, Alina, după ce anul trecut i s-a ridicat interdicția de a părăsi țara, Tolea Ciumac se pregătește sufletește pentru verdictul Tribunalului Bacău în dosarul deschis în toamna lui 2017. Pronunțarea instanței este așteptată pentru 30 mai, după ce pe 11 aprilie inculpații au primit un timp suplimentar pentru a-și pregăti apărarea în dosarul în care sunt judecați pentru ”constituirea de grup infracțional organizat”.  

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate