Magda Ciumac îi dă sfaturi Adrianei Bahmuțeanu! ”Să te gândești la sănătatea și viața ta”

Adriana Bahmuțeanu a primit sfaturi de la Magda Ciumac, după ce instanța a decis ca cei doi copii să locuiască pentru o perioadă cu tatăl lor.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Adriana Bahmuțeanu primește un ajutor nesperat de la Magda Ciumac, după ce judecătorii au decis ca băieții lor să aibă domiciliul la Silviu Prigoană. Fosta soție a lui Tolea Ciumac a trecut printr-o bătălie dură în justiție pentru custodia fiului ei, care în cele din urmă a rămas la ea.

”Draga mea Adriana Bahmuțeanu, numai moartea nu are soluție! Domnul... a vrut pentru răzbunare copiii, nu pentru a sta cu ei și de dragul lor! Lasă-i în pace! Să facă ciorbiță, teme, să-i ducă în parc, film, pizza, școală, să pună alarmă la telefon, să pună la splăat hainele lor murdare, să-i schimbe, să-i spele, să alerge cu uscătorul de păr prin casă după ei, să îi ducă la doctori, să stea cu ei când au febră și mai ales să cumpere toate cele! Unde mai pui că sunt și doi? Și asta: fără bone ori ajutoare! Și stai să vezi atunci de nu-i ”trimite” în timp la mamă ori la bunică!

Magda Ciumac: ”Până la urmă, este tatăl lor”

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Spun asta în momentul în care mi-am îngropat mama de două zile și în măsură de mamă care a luptat 4 ani pentru custodia copilului! Dar a meritat! În timp... am văzut cine și ce a vrut? Chiar nu vrei să mergi și tu la coafor, la unghii, să vezi un film ori să îl seci de nervi ceva timp? Lasă-i la ”domnul”! Să vezi că tot la tine o să vină... singuri! Și până la urmă: este tatăl lor! Nu o fi anormal total să le facă ceva rău! Nu te-ai săturat să nu mai ai viață? Chiar vrei să pățești ceva? Să te îmbolnăvești?

Citeste si: Ce a scris Magda Ciumac pe coroana de flori a mamei sale. Astăzi a înmormântat-o

Citeste si: Magda Ciumac, foc și pară! „Cine să fie așa nebun?”

Citeste si: Magda Ciumac este hartuita de un obsedat sexual: „Va rog sa denuntati acest psihopat!”

Indiferent de soluții, orgolii, oameni slabi cu duhul în jurul tău, te rog să te gândești la sănătatea și la viața ta! Tăcerea și liniștea... spun și valorează mai mult decât orice! Darămite sănătatea”, i-a scris Magda Ciumac Adrianei pe contul de Facebook.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate