Vulpița de la Huși își închide copilul de doi ani în casă și pleacă la bar! Vecinii trag un semnal de alarma

O femeie din Huși este acuzată de vecini că își închide copilul de doar doi ani în casă și pleacă la barul din sat.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Vulpița de la Huși își închide copilul în casă și pleacă la bar!
Vulpița de la Huși își închide copilul în casă și pleacă la bar!


In articol:

Mariana Vulpe, o femeie de 38 de ani din Huși, este acuzată de vecinii ei de neglijență. Oamenii trag un semnla de alarmă și spun că femiea își lasă copilul de doi ani în casă pentru a pleca la barul din sat, unde se delectează ore în șir la țigară și femeia.

Citeste si: Valentin, băiatul din Dej mâncat de viermi, a murit! Medicii au emmis o ipoteză șocantă! Ce pedeapsă riscă mama băiatului?

Se pare că femeia nu este la prima abatere de acest gen, Protecția Copilului intervenind și în trecut pentru a salva alți trei copii. Cei trei copii fuseseră găsiți murdari, flămânzi și singuri. Vulpița din Huși le lăsase niște cartofi fierți care între timp ce răciseră. Statul i-a luat pe cei trei copii, însă, între timp, Mariana a mai făcut o fetiță. Bărbatul femeii este un om muncitor care își câștigă existența de pe o zi pe alta muncind cu ziua prin sat, fiind un om liniștit, opusul soției sale.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Româncă dispărută cu 5 ani în urmă, găsită moartă într-un sac. Criminalul a mărturisit totul!

„Rugãmintea noastrã este ca Protectia Copilului sã vinã sã vadã de acest copil al Marianei Vulpe. Sau Tâmpu, cã a trãit cu vreo doi soti si nu mai stim cum e în buletin. Nouã ne spune chiar Mihai, bãrbatul ei, cã ea se gãteste, se dã cu ruj, îsi face unghiile si pleacã la bar la Marin Casu. Toatã ziua o vezi acolo, cu cafeaua si tigara. Copilul, care are cam doi anisori, stã singur în casã. E o fetitã, Antonia îi zice. Protectia Copilului poate salva acest copil. Vã dati seama, cã sunt cãlduri mari, cum stã copilul acela fãrã cineva lângã el, singur, închis în casã. Mihai, bãrbatul ei, pleacã la muncã cât e ziua de lungã, iar ea încuie copilul si pleacã. Rugãm frumos sã verifice Protectia Copilului soarta fetitei, cã ne e milã de ea. Ei stau la o casã cu chirie, pe strada Ion Bucur. Toatã lumea îi stie, mai ales pe ea”, spun vecinii, potrivit Vremea Nouă

Vecinii o atacă dur pe Vulpița din Huși: „Nu a înțeles că e mamă până la vârsta de 38 de ani”

Vecinii sunt îndurerați de suferința micuței abandonate și roagă statul să vină să o salveze din ghearele mamei incompetente. Femeia este activă și pe rețelele de socializare, trimitându-le „pupici” prietenilor din mediul virtual.

Citeste si: Pe Nicos l-ai cunoscut la Puterea Dragostei, dar știi cine este tatăl tânărului? Giovanni este un mare artist și s-a iubit cu o blondă focoasă din showbiz

„Acum, poate cã pe ea nu o duce mintea. Dacã nu a înteles cã e mamã pânã la vârsta de 38 de ani, nu va întelege nici de aici înainte. Dar sã vinã Protectia Copilului sã vadã ce e cu fetita respectivã. E bine, e hrãnitã, e sãnãtoasã? Cã pe Mariana o vezi numai la bar. Mai pleacã câteva zile de acasã, dar se întoarce. Asa cum statul i-a luat pe cei trei copii, Mihãitã, Alexandra si Ionela, care poate au acum o soartã mai bunã, sã o salveze si pe Antonia, cã e dureros sã te uiti peste gard, sã stii cã acolo e un copil chinuit si sã nu poti sã faci nimic”, au spus vecinii.


Citește și:

Caz revoltător în Ploiești. O femeie de 45 de ani a murit după un avort. Medicul vinovat a încercat să cumpere tăcerea familiei: „Ce să facă bre cu banii? Mie dă-mi-o sănătoasă”

Un român de 19 ani, înjunghiat în plină stradă de doi africani. Atacatorii, prinși după șase săptămâni, în timp ce tânărul zăcea pe patul de spital

Cătălin a dispărut fără urmă în Franța. Bărbatul a fost preluat de o ambulanță, iar familia nu mai știe nimic de el

Cel mai bogat pensionar din România, legătura incredibilă cu infractorii periculoși care au evadat de la Colibași! ”Escape Plan” în varianta românească, cu Gheorghe Bălășoiu în...

FOTO Imagini greu de privit din casa în care au pierit doi copii și mătușa lor. Tatăl micuților, devastat de durere, povestește cum s-a întâmplat totul: „Am trecut prin foc”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies