Vulpița, în stare de șoc! Rafaelo are o iubită secretă! ”Nu am vrut să o expun public până acum”! EXCLUSIV

Vulpița în stare de șoc! Rafaelo are o iubită secretă! Cântărețul a vorbit despre femeia care i-a cucerit inima în ultima perioadă

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Vulpița în stare de șoc! Rafaelo are o iubită secretă!
Vulpița în stare de șoc! Rafaelo are o iubită secretă!


In articol:

Vulpița în stare de șoc! Rafaelo are o iubită secretă! De câteva luni bune, Viorica de la Blăgești a devenit un adevărat personaj pentru români. Dintră-o femeie simplă, ea este acum, poate, cea mai cunoscută femeie din țară, iar asocierea cu ea, aduce automat o doză mare de publicitate. Așa s-a întâmplat și atunci când în peisaj, dicolo de soțul ei, Viorel, a mai apărut un...cântăreț. Este vorba despre Rafaelo, cel alături de care Vulpița a devenit și numărul unu în tranding pe linie muzicală, piese precum ”Doi îndrăgostiți lulea” sau ”Sushi Maki!” fiind pe buzele tuturor.

Vulpița în stare de șoc! Rafaelo are o iubită secretă!
Vulpița în stare de șoc! Rafaelo are o iubită secretă!

Vulpița în stare de șoc! Rafaelo are o iubită secretă! Soțul ei, Viorel, ce zice?

Pentru Vulpița însă, legătura cu Rafaelo nu a însemnat doar una profesională sau de amiciție, ci...așa cum era de așteptat, ea s-a atașat sentimental de cântăreț. Lucru care avea să îl deranjeze teribil pe soțul ei, Viorel de la Blăgești, astfel că, reacțiile lui la adresa bărbatului, mai tânăr și mai frumușel, nu au întârziat să apară.

Citeste si: Rafaelo, declarațiile șoc despre Vulpița care îl vor enerva pe Viorel! ”E o fetiță frumoasă! Îmi place mult de ea”

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Rafaelo, Viorel și Vulpița, acasă la Blăgești. Manelistul a ajuns pe patul de spital

Citeste si: Vulpița l-a părăsit pe Viorel! Cu cine trăiește acum tânăra din Blăgești? Vestea care a șocat-o pe Mirela Vaida

Vulpița în stare de șoc! Rafaelo are o iubită secretă!
Vulpița în stare de șoc! Rafaelo are o iubită secretă!

Rafaelo s-a certat cu Viorel, soțul Vulpiței! ”Nu te mai ambala atât!”

Vulpița în stare de șoc! Rafaelo are o iubită secretă! Drept dovadă, într-una din emisiuni, soțul Vulpiței a lansat un atac dur la adresa lui Rafaelo, fără să îi pese că totul este transmis în direct. În stilul său, Viorel de la Blăgești l-a făcut praf pe cântăreț și l-a acuzat că s-a folosit de faima lui și a nevestei, pentru a ajunge să fie urmărit pe internet. Poate tocmai de aceea bărbatul încornorat a și aruncat zarurile pe masă. Dacă nu era Vulpița cu prima piesă, eu cu a doua piesă și apoi iar Vulpița cu a treia piesă, nu știa nimeni de individul ăsta”, a izbucnit Viorel, contrat însă imediat de artist. ”Băi, stai în banca ta, ești un nimeni, eu chiar am avut melodii de top și înainte. În plus, pentru mine, soția ta este doar o prietenă. Nu te mai ambala atât”, a fost și reacția lui Rafaelo.

Vulpița în stare de șoc! Rafaelo are o iubită secretă!
Vulpița în stare de șoc! Rafaelo are o iubită secretă!

Vulpița în stare de șoc! Rafaelo are o iubită secretă! ”O femeie frumoasă căreia nu îi place publicitatea”

Vulpița în stare de șoc! Rafaelo are o iubită secretă! Ca totul să fie clar, într-un material live pe You Tube-ul WOWbiz.ro, Rafaelo avea să facă o dezvăluire surprinzătoare. ”Eu nu am vrut să joc roluri de amant, de iubit sau mai știu eu ce s-a dorit. Am încercat să merg pe latura profesională cu Veronica, pe care sincer o respect și o îndrăgesc ca persoană. Este o fetiță cuminte, care merită o viață mai bună decât aceea pe care o duce cu Viorel. Însă, nu este treaba mea...eu am să o ajut mereu cu o vorbă bună, cu un sfat, dacă mi-l va cere, ca prieteni, doar atât! Eu am o iubită,o femeie foarte frumoasă, căreia nu îi place publicitatea și de aceea, nici nu o expun. Suntem împreună de câteva luni, și ne place să fim discreți cu viața noastră personală”, a declarat Rafaelo, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Rafaelo a fost cu Bianca de la Puterea dragostei
Rafaelo a fost cu Bianca de la Puterea dragostei

Vulpița în stare de șoc! Rafaelo are o iubită secretă! Ce a spus s-a întâmplat cu Bianca de la Puterea dragostei

Vulpița în stare de șoc! Rafaelo are o iubită secretă! Dacă Rafaelo a vorbit despre femeia pe care o iubește, dar și legătura pe care a avut-o și o are cu Vulpița, ei bine, iubitorii de cancan-uri știu că el a mai fost atașat și de alte reprezentante ale sexului frumos, mai ales în perioada în care se afla în casa Puterea dragostei. Una dintre ele a fost Bianca Comănici, pe care o cunoștea de la casting și cu care mai vorbea pe internet. Citește tot materialul AICI.

Galerie foto 
Citește și:

Vulpița s-a făcut de rușine în fața tuturor! A vorbit cu o muscă și....Totul a fost filmat. VIDEO

Viorel, prima reacție după ce a fost părăsit de Vulpița! Nu se poate opri din plâns: „Trebuia să bag divorț de prima dată”

Horoscop Maria Sârbu. Ce ne aduc ultimele trei luni din an. Cum resimt zodiile relațiile în pandemie: între vindecare și traumă

Câți bani a dat Rafaelo pentru mașina de aur? Vulpița o să leșine! Cântărețul oferit toate detaliile exclusive

Vulpița a fost supusă detectorului de minciuni! Este sau nu bătută de Viorel?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies