Vulpița, sărut pătimaș cu Viorel, în direct! Asta da răsturnare de situație

Veronica și Viorel au lăsat certurile și s-au sărutat pătimaș în direct. După săptămâni de scandal, cei doi au reușit să-i lase pe toți mască.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C


In articol:

Vulpita și Viorel trec prin stări diferite de la o zi la alta. Cei doi soți și-au dat mâna, s-au îmbrățișat și s-au sărutat de mama focului în fața camerelor de filmat. În momentul în care părea că în sfârșit au îngropat securea războiului, Vulpița s-a sucit și a aruncat bomba, în direct!

Veronica și Viorel au fost implicați certuri peste certuri în ultima vreme. Însă totul a luat o întorsătură neașteptată joi, după terminarea emisiunii.

Vulpița, sărut pătimaș cu Viorel, în direct! Asta da răsturnare de situație
Vulpița, sărut pătimaș cu Viorel, în direct! Asta da răsturnare de situație

În culise, Viorel și-a recunoscut sentimentele de iubire față de Veronica și a susținut că vrea să se împace cu ea. Dar bomba vine abia acum. Șotul a spus că împăcarea nu vrea să fie făcută oricum, ci printr-un sărut pătimaș în fața camerelor.

Vulpița, surprinsă de atitudinea lui Viorel 

Viorel i-a sărutat tandru mâna soției sale, apoi a luat-o în brațe și apoi, susținut de spusele și aplauzele celorlalți, bărbatul a dat să o sărute. Supriza a fost că Veronica i-a luat-o înainte și l-a pupat ea de mama focului.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Lidia Buble, supusă la presiuni uriașe pentru a se despărți de Răzvan Simion! Filmarea care explică starea cântăreței

Citeste si: Tânără româncă, obligată de iubit să se prostitueze în Franța, evadare ca în filme! Pandemia a scăpat-o după 3 ani de la racolare

Citeste si: Fotografia zguduitoare care arată că Mărculescu trăia din mila prietenilor! Adriana Bahmuțeanu a confirmat: „Costin avea zile în care nu avea nici ce să mănânce”

Vineri, după episodul de împăcare, atunci când lucrurile păreau că s-au liniștit în sfârșit, cei doi sunt din nou supărați. Vulpița a povestit că aseară soțul ei i-a vorbit din nou urât și că a tratat-o cu lipsă de respect.

„Eu fac nu prea bine. A început să țină aseară ușa de la baie să nu mă lase să ies. Iar m-a jignit și mi-a dat vorbe jignitoare. Nu-i mai ofer nicio șansă”, a spus Vulpița.

Viorel, rănit în orgoliu, a declarat că Vulpița i-a mărturisit că sărutul a fost doar ca să o facă geloasă pe Andra, cea care a machiat-o.

Vulpița, sărut pătimaș cu Viorel, în direct! Asta da răsturnare de situație
Vulpița, sărut pătimaș cu Viorel, în direct! Asta da răsturnare de situație

Vulpița a recunoscut în direct că este îndrăgostită de Rafaelo

Vulpița a recunoscut în direct că are sentimente pentru Rafaelo, alături de care tocmai a lansat o piesă. Mirela Vaida a întrebat-o dacă și-ar doi ca între ea și Rafaelo să fie mai mult decât o colaborare, poate chiar o relație. Vedeta a răspuns, fără să se gândească prea mult, că DA.

Moderatoarea emisiunii a rămas șocată de răspunsul Vulpiței, pe care ulterior l-a schimbat și a spus că nu-și dorește mai multe cu Rafaelo. De când l-a cunoscut pe Rafaelo și se află în preajma lui, Veronica radiază de fericire. Când este prezentă în platoul emisiunii cu Viorel o apucă plânsul și se ceartă.

Mirela Vaida e sfătuitor pentru Vulpita și Viorel

Mirela Vaida a observat această schimbare la Vulpița și i-a transmis să aibă grijă ce decizie va lua: „Te cunosc și îți spun să ai grijă. Viața ta nu e asta de acum, cu mașini de aur, cu povestea din videoclip, viața e cea care îți rămâne, după ce se termină treaba asta, adica Viorel și copilul vostru”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Descoperire șocantă în tren! Trupul decedat al unui bărbat a fost găsit abia după cinci ore: „Este dureros pentru o societate civilizată”

Gestul emoționant pe care Ioana Tufaru l-a făcut în memoria lui Costin Mărculescu! Ioana e distrusă: „Aș vrea să cred că a fost o glumă proastă”

Dani Mocanu, derapaj grav: O tânără îl acuză că versurile sale incită la violență împotriva femeilor. Ce răspuns incredibil a oferit artistul

Armin Nicoară, între viață și moarte! De ce boală gravă suferă celebrul artist: „Am fost în comă”

VIDEO | Accident înfiorător pe DN3 la Constanța! Două persoane au murit şi un copil de 15 ani a fost rănit. Imagini șocante

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies