Vulpița, sărut pătimaș cu Viorel, în direct! Asta da răsturnare de situație

Veronica și Viorel au lăsat certurile și s-au sărutat pătimaș în direct. După săptămâni de scandal, cei doi au reușit să-i lase pe toți mască.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

fara descriere


In articol:

Vulpita și Viorel trec prin stări diferite de la o zi la alta. Cei doi soți și-au dat mâna, s-au îmbrățișat și s-au sărutat de mama focului în fața camerelor de filmat. În momentul în care părea că în sfârșit au îngropat securea războiului, Vulpița s-a sucit și a aruncat bomba, în direct!

Veronica și Viorel au fost implicați certuri peste certuri în ultima vreme. Însă totul a luat o întorsătură neașteptată joi, după terminarea emisiunii.

Vulpița, sărut pătimaș cu Viorel, în direct! Asta da răsturnare de situație

În culise, Viorel și-a recunoscut sentimentele de iubire față de Veronica și a susținut că vrea să se împace cu ea. Dar bomba vine abia acum. Șotul a spus că împăcarea nu vrea să fie făcută oricum, ci printr-un sărut pătimaș în fața camerelor.

Vulpița, surprinsă de atitudinea lui Viorel 

Viorel i-a sărutat tandru mâna soției sale, apoi a luat-o în brațe și apoi, susținut de spusele și aplauzele celorlalți, bărbatul a dat să o sărute. Supriza a fost că Veronica i-a luat-o înainte și l-a pupat ea de mama focului.

Citeste si: Lidia Buble, supusă la presiuni uriașe pentru a se despărți de Răzvan Simion! Filmarea care explică starea cântăreței

Citeste si: Tânără româncă, obligată de iubit să se prostitueze în Franța, evadare ca în filme! Pandemia a scăpat-o după 3 ani de la racolare

Citeste si: Fotografia zguduitoare care arată că Mărculescu trăia din mila prietenilor! Adriana Bahmuțeanu a confirmat: „Costin avea zile în care nu avea nici ce să mănânce”

Vineri, după episodul de împăcare, atunci când lucrurile păreau că s-au liniștit în sfârșit, cei doi sunt din nou supărați. Vulpița a povestit că aseară soțul ei i-a vorbit din nou urât și că a tratat-o cu lipsă de respect.

„Eu fac nu prea bine. A început să țină aseară ușa de la baie să nu mă lase să ies. Iar m-a jignit și mi-a dat vorbe jignitoare. Nu-i mai ofer nicio șansă”, a spus Vulpița.

Viorel, rănit în orgoliu, a declarat că Vulpița i-a mărturisit că sărutul a fost doar ca să o facă geloasă pe Andra, cea care a machiat-o.

Vulpița, sărut pătimaș cu Viorel, în direct! Asta da răsturnare de situație

Vulpița a recunoscut în direct că este îndrăgostită de Rafaelo

Vulpița a recunoscut în direct că are sentimente pentru Rafaelo, alături de care tocmai a lansat o piesă. Mirela Vaida a întrebat-o dacă și-ar doi ca între ea și Rafaelo să fie mai mult decât o colaborare, poate chiar o relație. Vedeta a răspuns, fără să se gândească prea mult, că DA.

Moderatoarea emisiunii a rămas șocată de răspunsul Vulpiței, pe care ulterior l-a schimbat și a spus că nu-și dorește mai multe cu Rafaelo. De când l-a cunoscut pe Rafaelo și se află în preajma lui, Veronica radiază de fericire. Când este prezentă în platoul emisiunii cu Viorel o apucă plânsul și se ceartă.

Mirela Vaida e sfătuitor pentru Vulpita și Viorel

Mirela Vaida a observat această schimbare la Vulpița și i-a transmis să aibă grijă ce decizie va lua: „Te cunosc și îți spun să ai grijă. Viața ta nu e asta de acum, cu mașini de aur, cu povestea din videoclip, viața e cea care îți rămâne, după ce se termină treaba asta, adica Viorel și copilul vostru”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate