Vulpița și Viorel și-au revăzut fetița după o lungă perioadă. Cum a reacționat micuța?

Vulpița și Viorel și-au revăzut fetița. Întâlnirea a fost extrem de emoționantă.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Vulpița și Viorel și-au rezvăut fetița după o lungă perioadă. Cum a reacționat micuța când și-a reîntâlnit părinții?


In articol:

Vulpița a avut parte de unul dintre cele mai emoționante momente din viața ei. După luni întregi în care a stat departe de fiica ei, tânăra din Blăgești și-a revăzut copila, iar momentul în care a stat față în față cu aceasta a emoționat o țară întreagă.

Revedere emoționantă între Vulpița și fiica ei

Veronica și Viorel s-au întors în localitatea natală pentru a-i face o surpriză fețiței lor cu ocazia Zilei de 1 Iunie. Ambii părinți au postat ulterior fotografii pe rețelele de socializare, în care apar alături de copila lor, Maria, pe care au lăsat-o alături de bunici. 

Vulpița și Viorel și-au rezvăut fetița după o lungă perioadă. Cum a reacționat micuța când și-a reîntâlnit părinții?

Citeste si: Răsturnare de situație! Anca îl vrea înapoi pe Leo de la Strehaia! Ce condiții i-a pus ”Prințului Țiganilor”

Citeste si: Ce a apărut pe contul de socializare al lui Liviu Vârciu după ce Anda Călin a născut pentru a doua oară?

Citeste si: Imagini șocante. Vulpița, atacată cu pietre de propriul socru. Întâlnirea care s-a lăsat cu lacrimi amare

Citeste si: Imagini șocante. Vulpița, atacată cu pietre de propriul socru. Întâlnirea care s-a lăsat cu lacrimi amare

În momentul în care și-a văzut mama, fetița a fugit imediat în brațele ei, iar bucuria pe care au simțit-o toți trei în momentul reîntâlnirii a fost de nedescris. 

”O iubesc”, a scris Veronica în dreptul imaginii. 

Vulpița, atacată cu pietre de tatăl lui Viorel

Duminică, Veronica Stegaru și soțul ei au plecat spre localitatea natală cu gândul de a le face o mare surpriză părinților din Vaslui. Ziua care trebuia să fie una dintre cele mai fericite din viețile lor s-a dovedit a fi cel mai mare coșmar pentru soții Stegaru. Cei doi au fost primiți cu scandal de către părinții lui Viorel. Mama și tatăl bărbatului au reacționat extrem de agresiv în momentul în care i-au văzut pe cei doi intrând pe poartă. 

Mai mult decât atât, tatăl lui Viorel, domnul Dumitru a recurs la un gest greu de imaginat. Bărbatul a început să o alerge pe Veronica și pe operatorul care îi filma, cu pietre. 

Tânăra din Blăgești s-a speriat extrem de tare după ce a văzut reacția socrului ei și a izbucnit în lacrimi. Cu toate astea, a existat un singur aspect care i-a readus zâmbetul pe buze Vulpiței, mai exact momentul în care și-a revăzut fiica, care a alergat imediat după ea, dornică să petreacă câteva momente alături de femeia care i-a dat viață și pe care nu a văzut-o deloc în ultimele luni.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate